Options kontaktlencse család

Érezze magát felszabadultnak egész nap

Options Agility család

Ez az egyetlen olyan lencse, ami a legújabb Digital Zone Optics™ rendszerrel bír, ami megelőzi azt a típusú szemfáradtságot, amit kifejezetten a képernyővel rendelkező digitális eszközök hosszan tartó használata okoz.

Options Premier család

Lágy, rendkívül kényelmes kontaktlencse. Érezze magát felszabadultnak egész nap. Válassza az Options™ Premier szilikon-hidrogél kontaktlencsét, amely szinte észrevehetetlen viselés közben, tökéletesen nedvesít, és nem okoz „szárazszem” érzetet.

Options Supreme 1 Day Család

A páratlanul kényelmes kontaktlencse.
A legkorszerűbb egynapos kontaktlencsénk, amellyel ott és akkor nyújthat kiváló teljesítményt, ahol és amikor csak önnek szükséges. Könnyű kezelhetőség és kényelem jellemzi ezt a kontaltlencsét.

Options Oxy család

Szilikon-hidrogél kontaktlencse, a szem egészségéért. Az Options Oxy lencsék  szilikon-hidrogél alapanyagból készülnek. Ez az anyag magas légáteresztő képességgel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy az oxigén szabadon eljusson a szemhez.

Options Evolve+ család

Természetesen kényelmes! Az alapanyag magas oxigénáteresztő képessége és a lekerekített szélkiképzése révén egészséges és kényelmes viseletet biztosít a teljes viselési időre. A lencsék UVA és UVB-szűrőket* is tartalmaznak.

Options Comfort család

Az Options Comfort családban lévő havi kihordású kontaktlencsék, olyan szférikus, tórikus, és multifokális kontaktlencsék, amely egész napon át kényelmesek. A PC technológia megoldást jelenthet a szemszárazsággal küzdők számára.

Kontaktlencse ápolás

Olvassa el hasznos útmutatónkat a kontaktlencse helyes használatához. Ezálltal is csökentheti a fertőzések kialakulását és a kontaktlencsék kihordási ideje is optimalizálva lesz. A lenti gombra kattintva elolvashatja ezeket a praktikus tanácsokat.

Videótár – Options

Útmutató a kontaktlencse felhelyezéséhez, eltávolításához és ápolásához.

Az alábbiakban bemutatunk néhány oktatófilmet, amelyekből megtudhatja, hogyan kezelje a kontaktlencséit, hogyan kell őket megfelelően használni, ápolni, felhelyezni és eltávolítani. Ezek az ismeretek elengedhetetlenek szemeinek biztonsága és kényelme érdekében.

Ne feledje, hogy a kontaktlencsét szakképzett specialistának kell kiválasztania, és egy évben legalább egyszer ellenőriztetnie kell szemei állapotát.

Az első pár ingyenes kontaktlencse

Ha ki szeretné próbálni az Options™ termékcsalád lencséit, jöjjön be a Zalka Optikába, a térítésköteles vizsgálatot és lencseválasztást követően optometristájától az első párat ingyenesen megkaphatja.