Egészséges kontaktlencse elfogadható áron

A CooperVision® Options® Oxy 1 Day egynapos szilikon-hidrogél kontaktlencsecsalád a rövidlátók, távollátók, asztigmiások, és presbióp korúak számára. A lencsék gyártásánál alkalmazott Advanced Edge Technology™ eljárásnak köszönhetően rendkívül vékony szélkiképzéssel rendelkeznek, így a lencse lényegesen kevésbé érzékelhető, és sokkal kényelmesebb a viselete.
Szilikon-hidrogél lencsével a szem egészségéért

Szilikon-hidrogél lencsével a szem egészségéért

Az Options® Oxy 1 Day lencsék modern szilikon-hidrogél alapanyagból készülnek. Ez az anyag magas légáteresztő képességgel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy az oxigén szabadon eljusson a szemhez. Az oxigén nem csak az éleslátáshoz elengedhetetlen, de a szem egészségének és szépségének megőrzéséhez is szükséges. Az oxigénnek köszönhetően a szem megőrzi természetes fehérségét, nem vörösödik ki, nem irritálódik, a tekintet pedig ragyogó marad. A szilikon-hidrogél ezen tulajdonságainak köszönhetően az Options® Oxy1 Day kontaktlencsék megszakítás nélkül viselhetők, reggeltől egészen késő éjszakáig.

Az Options® Oxy 1 Day lencsék a WetLoc™ technológia és a hidrofil szilikon-hidrogél alapanyag által egész napos folyamatos, egyenletes nedvesítést és kényelmet garantálnak.

A lencsék UVA és UVB-szűrőket* is tartalmaznak, amelyek segítenek megvédeni a szemet a káros UV-sugárzástól*.

Kérdezze szemészét vagy optometristáját az Options® Oxy1 Day napilencsék egészségügyi előnyeiről.

Milyen előnyöket nyújt az Options® Oxy 1 Day kontaktlencse?

Rövidlátás, távollátás, asztigmia, presbiópia korrigálása

  • Maximális viselési komfort egész nap
  • Magas oxigén-áteresztőképesség és tökéletes nedvesítés
  • Az aszférikus optikai lencsekialakítás jobban szolgálja az éleslátást a szférikus lágy lencsékkel szemben
  • UVA és UVB-sugárzás* elleni védelem

WetLoc™ technológia

Az Options® Oxy 1 Day lencsék a WetLoc™ technológiának és a hidrofil szilikon-hidrogél alapanyagnak köszönhetően magas víztartalommal rendelkeznek, és egész napon át tartó egyenletes nedvesítést valamint magasfokú kényelmet garantálnak.

* Figyelmeztetés: az UV-sugárzást elnyelő kontaktlencsék nem helyettesítik az UV-sugárzást elnyelő védőviseletet, mint pl. az UV-sugárzást elnyelő védőszemüveget vagy napszemüveget, mivel nem teljesen takarják el a szemet és a környező területeket. Szemei védelme érdekében használjon UV-sugárzás ellen védő szemüveget.

forrás: options.hu