Történetünk

Zalka Optika

Zalka Optika

Zalka Attila ezüstkoszorús látszerész mester vagyok, a Zalka Optika (Székesfehérvár, Koronázó tér 4.) tulajdonosa. 1986 óta vagyok látszerész, optikus. Az optika szakmában eltöltött idők után, 1990-ben látszerész mester vizsgát tettem. Több év szakmai tapasztalatával, sok önálló munkával, 1990-ben vágtam bele saját optika üzlet nyitásába Székesfehérváron. Optikámban a kezdetektől volt szakorvosi szemvizsgálat, amit jelenleg Dr.Dohanics Éva szemész főorvos lát el.

Küldetésünk

Hiszem, hogy a szuper (-50%, -70%) kedvezményeket kínáló akciókban hirdetett silány termékek elterjedése mellett igény és szükség van a családias légkörű, korrekt ár-érték aránnyal dolgozó optikai üzletekre is. Ezért optikánkban Székesfehérváron szemüvegkeretek, kontaktlencsék, napszemüvegek, optikai kiegészítők forgalmazása mellett szemész szakorvos által végzett szemvizsgálat, szemnyomás mérés, gyermekszemészet, szemüvegkészítés (saját műhelyben), kontaktlencse illesztés is lehetséges és a vásárlókat mindig szakszerű tanácsokkal látjuk el.
Optikámban vevő centrikus kereskedelemre számíthat és igényes, minőségi áruválasztékra, melynek minden darabját jómagam és munkatársaim szakértő látszerészként választunk ki. Például: Maui Jim, Ray Ban, Tommy Hilfiger, Pertegaz, Playmobil, Artlife, Vogue, Azzaro, Calvin Klein, Guess, BMW, Jaguár, Roy Robson, Woodys márkák, dioptriás úszószemüvegek, korrekciós védőszemüvegek, dioptriázható sportszemüvegek stb.

Közösségi szemlélet

Ügyfeleimet az optika boltomon kívül is szeretem pontosan informálni esetleges látáshibájuk jellegéről, a kiválasztott szemüveg, szemüveglencse, napszemüveg, kontaktlencse vagy más termék jellemzőiről, helyes használatáról, a szemüveg- és kontaktlencse-piacon kapható újdonságokról. Talán ezért is hoztuk létre a www.szemuvegvilag.com honlapot és vállaltam szakértői tevékenységet, melynek folyamatosan megújuló tartalmát az Ön figyelmébe is ajánlom.
Mivel fontosnak tartom a vevők minél teljesebb körű kiszolgálását, az optika honlapján folyamatosan változó és frissülő ajánlatokat, illetve az optikai ipar újdonságait bemutató híreket teszünk közzé, valamint az optikai szemüvegkeret és napszemüveg kínálatunk nagy részét a www.szemuvegkeret.com is folyamatosan elérhetővé és megvásárolhatóvá tesszük.
Szakmai tudásomat és lelkesedésemet használva szeretném minden betérő vásárlómat megismertetni a jó látás élményével!
2011-ben bevezettük optika üzletünkben a Hoya VisuReal rendszert és a szem-wellness szolgáltatást (pihentető látás) is. Jöjjön be és ellenőriztesse látását rendszeresen (évente legalább egyszer!)

A Zalka Optika 2008, 2009, 2010, 2011 után 2012-ben is elnyerte a Magyar Optikus Ipartestület által minősített üzlet címet!
“Garancia optikai szolgáltatásért”

Várom szeretettel optika üzletemben! Bízzon meg szakértelmünkben és válasszuk ki együtt az Ön egyénileg személyre szabott szemüvegét!

Zalka Attila
látszerész mester

Önökért dolgozunk

Dr. Dohanics Éva

Dr. Dohanics Éva

szemész főorvos
Rendelés:
 

Csütörtök: 10.00 – 12.30
                    14.00 – 17.30
Bővebben…

Dr. Csizmazia Endre

Dr. Csizmazia Endre

szemész főorvos
Rendelés:

Kedd:            14.00 – 17.00

Bővebben…

Tomsics-Rangel Réka

Tomsics-Rangel Réka

Látszerész

Zalka Attila

Zalka Attila

Ezüstkoszorűs látszerész mester
Tulajdonos

Ha ezek az időpontok Önnek nem megfelelőek, hívjon bátran, keresünk olyan időpontot, ami megfelelő lesz!
Bejelentkezés személyesen vagy telefonon: 22/506-457 ,  70/455-6631

 

KÖZÖSSÉGI MÉDIA