Természetesen kényelmes az Options® Evolve+ !

Az Options® Evolve+ szférikus havilencse egyedülálló III. generációs szilikon-hidrogél alapanyaga természetesen, önmagában nedvesedő kontaktlencsét eredményez, nincs hozzáadott nedvesítés, sem felületkezelés.  A technológia ötvözi a prémium minőségű alapanyagot a lencsegeometriával. Nedvességmegtartó tulajdonsága biztosítja a lencse rugalmasságát, könnyű kezelhetőségét és az egész napon át tartó komfortot.

Az alapanyag magas oxigénáteresztő képessége és lekerekített szélkiképzése révén egészséges és kényelmes viseletet biztosít a teljes viselési időre.

Az Options® Evolve+ lencse olyan aberrációt semlegesítő rendszerrel rendelkezik, mely idomul a különböző dioptriaértékekhez.

A lencsék UVA és UVB-szűrőket* is tartalmaznak, amelyek segítenek megvédeni a szemet a káros UV-sugárzástól*.

Options® Evolve+ Toric

Az Options® Evolve+ Toric havi tórikus kontaktlencse megfelelő választás az Ön számára, amennyiben asztigmia miatt torzan vagy homályosan lát. A lencse az illesztés követően stabilan és pontosan fordul be a megfelelő pozícióba.

* Figyelmeztetés: az UV-sugárzást elnyelő kontaktlencsék nem helyettesítik az UV-sugárzást elnyelő védőviseletet, mint pl. az UV-sugárzást elnyelő védőszemüveget vagy napszemüveget, mivel nem teljesen takarják el a szemet és a környező területeket. Szemei védelme érdekében használjon UV-sugárzás ellen védő szemüveget.

forrás: options.hu