Élvezze a lencsék nyújtotta egész napos kényelmet.

Az Options® Comfort családban lévő havi kihordású kontaktlencsék, olyan szférikus, tórikus, és multifokális kontaktlencsék, amely egész napon át kényelmesek.Magas fokú ellenállást jellemzi őket a dehidratációval szemben. A kiváló viselési kényelem az alkalmazott PC™ technológiának köszönhető. A PC™ elnevezés a foszforilkolin (angolul phosphorylcholine) molekulák nevéből származik, amelyek hidrofilek és az emberi szervezettel biokompatibilisek. A PC technológiának köszönhetően az Options® Comfort lencsék hosszú ideig megkötik a vizet és a felületükön a párolgás kisebb mértékű. A PC™ technológia révén a lencse alapanyaga magához vonzza, és megköti a vizet a felületén. A vízbevonat csökkenti a lerakódások számát, és segít a lencsefelület tisztaságának megőrzésében. Az Options® Comfort lencsék az egész nap során megőrzik a nedvességüket, így viselőik számára nedvesítést és kényelmet biztosítanak. A technológiának köszönhetően minimális a zsír és fehérje felrakódás.

Ha asztigmiás, a látása közeli és távoli tárgyak esetén is homályos vagy torzított lehet. A Options® Comfort Toric kontaktlencsék korrigálják ezt a problémát.

Az Options® Comfort Multifocal két eltérő lencséje, a ’D’ lencse a domináns szemén, az ’N’ lencse a nem domináns szemén együttesen kimagasló látásélményt eredményeznek az által, hogy maximalizálják a binokuláris látásélességet minden távolságra – közelre, távolra és közöttük is egyaránt.

Az Options® Comfort napi és havi kontaktlencsék az egyedüli olyan, kontaktlencsék, amelyek engedélyt kaptak az Amerikai Egyesült Államok Élelmiszer-biztonsági és Gyógyszerészeti Hivatalától (FDA) az alábbi állítás használatára: „Fokozott kényelmet biztosíthat azoknak a kontaktlencse-viselőknek, akik szemszárazságot vagy enyhe diszkomfortérzést tapasztalnak a kontaktlencse viselésekor.”

Előnyök röviden

  • Egész napos kényelem, még a nap végén is, amikor erre a legnagyobb szüksége van
  • Hihetetlenül kényelmes viselési mód
  • Sokkal egészségesebb viselési mód
  • A PC technológia megoldást jelenthet a szemszárazsággal küzdők számára

Egész napon át tartó kényelem

Options® Comfort 1 Day lencséink bizonyítják, hogy a kontaktlencsék igenis lehetnek igazán kényelmesek egy egész napon át.

A magas szintű komfortérzet az Options®  Comfort 1 Day lencséknél alkalmazott PC technológiának köszönhető. A PC elnevezés a foszforilkolin (angolul phosphorylcholine) molekulák nevéből származik, amelyek hidrofilek és az emberi szervezettel biokompatibilisek. A PC technológiának köszönhetően a Options® 1 Day lencsék hosszú ideig megkötik a vizet és a felületükön a párolgás kisebb mértékű. A PC technológia révén a lencse alapanyaga magához vonzza, és megköti a vizet a felületén. A vízbevonat csökkenti a lerakódások számát, és segít a lencsefelület tisztaságának megőrzésében.

Az Options® 1 Day az egyedüli olyan, kontaktlencse, amely engedélyt kapott az Amerikai Egyesült Államok Élelmiszer-biztonsági és Gyógyszerészeti Hivatalától (FDA) az alábbi állítás használatára: „Fokozott kényelmet biztosíthat azoknak a kontaktlencse-viselőknek, akik szemszárazságot vagy enyhe diszkomfortérzést tapasztalnak a kontaktlencse viselésekor.”

forrás: options.hu