Kényelem egy egész hónapon át. Lágy, rendkívül kényelmes kontaktlencse. Érezze magát felszabadultnak egész nap!

Látáshibával küszködik, amit korrigálni kell, de nem szeretne folyton szemüveget viselni? Szeretne már reggel megfeledkezni rövidlátásáról vagy távollátásáról és élvezni az egész napos kényelmet? A CooperVision® pontosan tudja, mire gondol! Válassza az Options™ Premier szilikon-hidrogél kontaktlencsét, amely szinte észrevehetetlen viselés közben, tökéletesen nedvesít, és nem okoz „szárazszem” érzetet. Ezt a lencsét felszabadultan, kényelmesen és biztonsággal viselheti egész nap, bármilyen tevékenység közben. Akár számítógépen dolgozik, akár sportol, a hegyekben pihen, úszik, vagy egyszerűen csak egy jó könyvvel a kezében lustálkodik a heverőn – a legújabb generációs kontaktlencsék minden helyzetben garantálják a kényelmet. Akár 30 napon át is viselheti, minden időkorlát nélkül.

Kontaktlencsével az egészségért

Az Options™ Premier kontaktlencsék a modern Aquaform® technológiával készülnek.

Ennek köszönhetően a lencsék egész nap tökéletesen nedvesek maradnak, és biztosítják a szem oxigénellátását. A szem szabadon lélegzik, nedves és irritációmentes lesz. A lágy Options™ Premier lencsék a legnagyobb kényelmet garantálják, a viselés teljes periódusára. 30 napon keresztül, a viselési időtől függetlenül ugyanolyan nedvesek és rugalmasak maradnak.

Milyen előnyöket nyújt az Options™ Premier kontaktlencse?

  • 30 nap egyetlen pár lencsével
  • Ugyanolyan nedves és kényelmes lencsék egy egész hónapon át
  • A szem természetes nedvesítésével kevesebb szemcsepp használat
  • A rövidebb kihordási idejű kontaktlencsék megvásárlásához szükséges idő- és pénzmegtakarítás
  • Időjárástól és egyéb körülményektől független kényelem

Várjon el többet a kontaktlencséjétől

Függetlenül attól, hogy visel-e már kontaktlencsét vagy most szeretné először kipróbálni, az Options™ Premier termékcsalád, az Options™ Agility és az Options® Supreme 1 Day kontaktlencséi minden elvárást kielégítenek.

Kényelem

A CooperVision® tudja, milyen fontos a kényelem. Ezért az Options™ Premier termékcsalád, az Aquaform® Comfort Science™ technológiát használja, melynek jellemzői:

  • természetesen hidrofil alapanyag, amely a viselés során megőrzi nedvesítő hatását, és minimalizálja a kiszáradást
  • nedvesítő szerek használata nélkül is nedves lencsék
  • alacsony Young-modulusú, rugalmas lencsék, amelyek lágyak és kényelmesek

Az Aquaform®  Comfort Science™ technológiával készült lencséket kitűnő viselési kényelem, nedvesíthetőség és légáteresztés jellemzi.

forrás: options.hu