Zalka Optika

Szemvizsgálat – Szemüvegkészítés – Kontaktlencse – Ingyenes UV teszt – Székesfehérvár Első Opticnet Partnere

Zalka Optika logo

Kedves szemüveges és kontaktlencsés Vásárlóim!

Zalka Attila ezüstkoszorús látszerész mester vagyok, a Zalka Optika (Székesfehérvár, Koronázó tér 4.) tulajdonosa. 1986 óta vagyok látszerész, optikus. Az optika szakmában eltöltött idők után, 1990-ben látszerész mester vizsgát tettem. Több év szakmai tapasztalatával, sok önálló munkával, 1990-ben vágtam bele saját optika üzlet nyitásába Székesfehérváron. Optikámban a kezdetektől volt szakorvosi szemvizsgálat, amit jelenleg Dr. Farkas Zsuzsanna szemész szakorvos lát el.

Engedjék meg, hogy pár sorban bemutassam a székesfehérvári Zalka Optika (2009-től Opticnet partner – Szakértő látszerész üzlet) szolgáltatásait.

OTP, MKB, K&H Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP kártya) elfogadása a szabadidő alszámla terhére

OTP SZÉP kártyaMKB SZÉP kártyaK&H szép kártya

A mai, felgyorsult világunkban egyre fontosabbnak tartom a magas szaktudást, és ennek fejlesztését (tanfolyamokkal, tréningekkel) a szemvizsgálatot, a kivételes figyelmet és a személyre szabott szemüvegkészítést optikámban.
Hiszem, hogy a szuper (-50%, -70%) kedvezményeket kínáló akciókban hirdetett silány termékek elterjedése mellett igény és szükség van a családias légkörű, korrekt ár-érték aránnyal dolgozó optikai üzletekre is. Ezért optikánkban Székesfehérváron szemüvegkeretek, kontaktlencsék, napszemüvegek, optikai kiegészítők forgalmazása mellett szemész szakorvosok által végzett szemvizsgálat, szemnyomás mérés, gyermekszemészet, szemüvegkészítés (saját műhelyben), kontaktlencse illesztés is lehetséges és a vásárlókat mindig szakszerű tanácsokkal látjuk el.

Ünnepi nyitvatartás

Optikámban vevőcentrikus kereskedelemre számíthat és igényes, minőségi áruválasztékra, melynek minden darabját jómagam és munkatársaim szakértő látszerészként választunk ki. (Például Maui Jim, Ana Hickmann, Converse, Retro, BMW márkák, dioptriás úszószemüvegek, korrekciós védőszemüvegek, dioptriázható sportszemüvegek stb.)
A szemüvegkeretek és napszemüvegek beszerzésénél igyekszünk figyelembe venni a legújabb divatot, szemüvegkeretben és napszemüvegben egyaránt, de megtalálhatók a klasszikus szemüvegkeret formák is, amik a megszokott a kényelmet, ízlést szolgálják a konzervatívabb vásárlóinknak is. Bármilyen is a forma, mindig a legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozunk (High-Tech technológia, Titán keretek, stb.).
Optika üzletünkben kizárólag márkás szemüveglencséket forgalmazunk, ezen belül pedig a HOYA cég szemüveglencséit helyezzük előtérbe.
Ezeket a szemüveglencséket az életkor, a munkakörülmények figyelembe vételével ajánljuk ügyfeleink számára a legmegfelelőbb optikai és látszerészeti megoldásokkal, reális áron.

A hazánkban forgalmazott összes típusú lágy kontaktlencsét módomban áll beszerezni vásárlóim számára, de szívesen ajánlok kipróbált, kellemes viseletű olcsó kontaktlencséket is.
Jöjjön be optika üzletembe és biztosan találunk az Ön számára is megoldást!

Az optikában korszerű műszerekkel, gépekkel felszerelt szemvizsgáló helyiséget alakítottunk ki, ahol teljes körű szemészeti vizsgálatot tudunk végezni a szemüveget vagy kontaktlencsét igénylőknek. Az optika műhelyében a jelenleg egyik legkorszerűbb komputer-vezérelt automata csiszológéppel, helyben készítjük el a szemüvegeket.

Ügyfeleimet az optika boltomon kívül is szeretem pontosan informálni esetleges látáshibájuk jellegéről, a kiválasztott szemüveg, szemüveglencse, napszemüveg, kontaktlencse vagy más termék jellemzőiről, helyes használatáról, a szemüveg- és kontaktlencse-piacon kapható újdonságokról. Talán ezért is hoztuk létre a www.szemuvegvilag.com honlapot és vállaltam szakértői tevékenységet, melynek folyamatosan megújuló tartalmát az Ön figyelmébe is ajánlom.
Mivel fontosnak tartom a vevők minél teljesebb körű kiszolgálását, az optika honlapján folyamatosan változó és frissülő ajánlatokat, illetve az optikai ipar újdonságait bemutató híreket teszünk közzé, valamint az optikai szemüvegkeret és napszemüveg kínálatunk nagy részét a www.szemuvegkeret.com is folyamatosan elérhetővé és megvásárolhatóvá tesszük.
Szakmai tudásomat és lelkesedésemet használva szeretném minden betérő vásárlómat megismertetni a jó látás élményével!
2011-ben bevezettük optika üzletünkben a Hoya VisuReal rendszert és a szem-wellness szolgáltatást (pihentető látás) is. Jöjjön be és ellenőriztesse látását rendszeresen (évente legalább egyszer!)

A Zalka Optika 2008, 2009, 2010, 2011 után 2012-ben is elnyerte a Magyar Optikus Ipartestület által minősített üzlet címet!
“Garancia optikai szolgáltatásért”

Várom szeretettel optika üzletemben! Bízzon meg szakértelmünkben és válasszuk ki együtt az Ön egyénileg személyre szabott szemüvegét!

Zalka Attila
látszerész mester

Zalka Optika – A szakértő látszerész

A Zalka Optika OTP, MKB, és K&H SZÉP kártya (szabadidő alszámla terhére),  egészségpénztári kártya, MAKASZ kártya, Gyermekvédelmi Erzsébet utalvány, Sodexo Pass Bónusz és Sodexo Pass Ajándék utalvány, DrCard kártya, Ticket Compliments Top Premium és Ticket Service beiskolázási kártya és utalvány elfogadóhely, valamint SCnetwork partner optika Székesfehérváron.