Zeiss PhotoFusion X fényresötétedő lencsék 30% kedvezménnyel

Akció időtartama: 2023. május 2 – 31.

Akcióban résztvevő termékek:

minden (gyártott és raktári) ZEISS PhotoFusion X szemüveglencse

TERMÉKAJÁNLÁS:

  • Napszemüvegekkel megegyező teljesítmény a szabadban
  • Akár 2,5x gyorsabb kivilágosodás beltérben
  • Egyedülálló kékfény-szűrés és teljes körű UV-védelem – kültéren és beltéren egyaránt

A ZEISS PhotoFusion X szemüveglencse minden az egyben fényre sötétedő megoldás. A szemüveglencse rendkívül érzékenyen reagál a fényre, így gyorsan sötétedik és kivilágosodik. A kék fény elleni védelmet a szemüveglencse alapanyag szinten biztosítja ezenfelül pedig teljes körű UV-védelmet biztosít a viselőjének. A ZEISS BlueGuard lencseanyag révén a kék fény elleni védelem be van építve a fényre sötétedő szemüveglencsébe. A fényre reagáló réteggel kombinált lencse a potenciálisan káros kék fény akár 50%-át is kiszűri beltérben, kültéren pedig akár 94%-ot is. Ezenkívül folyamatosan teljes körű UV-védelmet biztosít.

A fényre sötétedő napszemüveg praktikusnak tűnhet, de fontos, hogy a viselője divatos maradjon. A ZEISS PhotoFusion X lencse a napszemüvegeknél használt 5 népszerű színben kapható, és divatos, 5-féle színben pompázó, enyhén tükrösített DuraVision Flash UV felületkezeléssel is kiegészíthető a mindennapi viselethez.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:
Promóciónk során 30% kedvezményt biztosítunk Önnek a Zeiss PhotoFusion X fényresötétedő szemüveglencsék áraiból. Az akció időtartama alatt az akcióban résztvevő szemüveglencsék szállítási ideje 7-10 munkanapra módosul. Ajánlatunk más akcióval nem összevonható, és nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját.
Az akció pontos részleteiről érdeklődjön üzletünkben.