Az Aspex Eyewear szabadalmaztatott TurboFlex technológiája 360°-os elfordulást biztosít a maximális tartósság és kényelem érdekében. Mivel a TurboFlex® 360 csukló minden irányban forog, a legkényelmesebb illeszkedést nyújtja, így a szemüveg mindig megőrzi eredeti alakját és stabil állapotát. Ez azt jelenti, hogy a TurboFlex keretek minimális igazításokat igényelnek, de ígéretet tesznek arra, hogy hosszú élettartamú kényelmet biztosítanak a viselőnek.

TurboFlex 360 szemüvegkeretek

Függetlenül attól, hogy hogyan csavarod, vagy elfordítod, a híres TurboFlex® technológia lehetővé teszi, hogy a keret csuklórésze 360°-kal elforduljon, így tartós és kényelmes.

A TurboFlex® technológiát két szemüvegmárkánál is megtalálhatja: EasyClip és Takumi.

EasyClip szemüvegkeret

Az EasyClip szemüvegkeretek és a könnyű polarizált klipek kiváló minőségű mágneses anyagokból készülnek, és biztonságosan illeszkednek egymáshoz, de könnyen elhelyezhetők vagy könnyen levehetők. A keretek magukba foglalják a diszkrét mágneses klipeket, így pillanatok alatt átalakíthatja stílusos szemüvegét napszemüvegre. Ez a szabadalmaztatott kialakítás alkalmazkodik az aktív életviteléhez.

Élvezze a szemüveg és napszemüveg világát, egyetlen szemüvegben az EasyClip-től!

Takumi szemüvegkeret

A japán design és a nyugati innováció ötvözete által ihletett Takumi a legkiválóbb titán és a legmagasabb színvonalú felső acetátokat veszi igénybe, majd mesteri tervezést alkalmaz, hogy a luxust és kifinomultságot hozza létre. A szemüvegkeretek és a könnyű polarizált klipek kiváló minőségű mágneses anyagokból készülnek, és biztonságosan illeszkednek egymáshoz, de könnyen elhelyezhetők vagy könnyen levehetők.

TurboFlex 360 szemüvegkereteket bárki kedvére válogathat üzletünkben, vagy webáruházunkban: TurboFlex optikai szemüvegkeretek a szemuvegkeret.com-on.

Egy kis ízelítő:

TurboFlex technológiáról videó megtekinthető: