A CIBA Vision* és a Zalka Optika bemutatja az Air Optix Aqua Multifocal kontaktlencsét.

Air Optix Aqua multifocal

Az Air Optix Aqua Multifocal egy havi viseletű kontaktlencse nappali vagy maximum 6 napon át tartó folyamatos éjjel-nappali viseletre +6.00 és -10.00 dioptria tartományban rendelhető, háromféle addicióval, 3 és 6 darabos kiszerelésben.

Az Air Optix Multifocal általában a 40-45 éves kor környéki kontaktlencse-viselőknek nyújt megfelelő látásélményt mind közelre, mind távolra.
Ez egy szilikon-hidrogél lencse három féle addícióval, járható megoldást a presbyopia korrigálására a kontaktlencsét viselőknek 40-év felett.

Már első pár lencse illesztésénél a kontaktlencsét viselők 86%-a érezte úgy hogy minőségi változás jött létre a távoli és a közeli látásélményben presbyopia kezdetekor, vagy az előrehaladott presbyopiás korban lévő kontaktlencse viselőknél, ezáltal megtapasztalja a természetes érzést a mindennapokban.

AirOptix Aqua Multifocal havi kontaktlencse

Az Air Optix Multifocal bemutatásával presbyop fogyasztóknak van már más választásuk mint a szemüveg viselése közelre, plusz megkapják amire régóta vártak: a könnyű illesztést, a kiváló látást és a kényelem élményét.

A speciális geometria finom átmenetet eredményez a közeli, köztes és a távoli zónák között, így biztosítva a tiszta és éles látást minden távolságra.

3 addíció: alacsony (Addíció: +1,25-ig), közepes (Addíció: +1,50-+2,00ig) és magas (Addíció:+2,25-+2,50ig), a presbyopiás lencseviselők széleskörű sikeres illesztése érdekében, a presbyopia stádiumában.

Air Optix multifocal a tiszta éles látás szolgálatában

Az egyedülálló nedvesítő képességének köszönhetően magasabb kényelemérzetet biztosít: ideális választás a szemszárazságtól gyakrabban szenvedő presbyopiás pásienseknek.

A lencse Aqua nedvesítő rendszere biztosítja a kényelmet felhelyezéskor, egész nap, minden nap.
A különleges nedvesítő anyag selymessé teszi a lencsét, elősegíti a szemhéjak súrlódás mentes mozgását a lencse felett, biztosítva ezzel a felhelyezést követő kényelmet.
A szabadalmaztatott alapanyag megtartja a nedvességet a párolgás minimálisra csökkentése révén. Ez biztosítja az egész napos védelmet.
Az ultra-sima lencsefelszín kitűnő nedvesíthetősége a mindennapos harmonikus és kényelmes viselésért felelős.

Ez a kontaktlencse 2009. január 26-tól elérhető a Zalka Optika Székesfehérvár, Koronázó tér 4. szám alatti üzletében.

Zalka Optika – A szakértó látszerész

A Zalka Optika üdülési csekk elfogadóhely és egészségpénztári kártya elfogadóhely.

* A Ciba Vision-t 2013. decemberében felvásárolták, ezért a termékek többségén gyártóként a Ciba Vision helyett már az Alcon szerepel.