Ha egy szemüvegviselő napszemüvegre vágyik, szerencsére ma már nagyon sok lehetőség közül választhat. A szemüveg felett viselhető napszemüveg szintén egy lehetőség ezek közül.

szemüvegre illeszkedő napszemüveg

Ezek a szemüveg felett viselhető napszemüvegek ideálisak vezetéshez, kiránduláshoz, strandoláshoz, szabadtéri munkához, programokhoz.
Minden helyzetben tökéletes látásélményt biztosítanak, óvnak a káros UV-sugaraktól, polarizált lencsével semlegesítik a zavaró (hóról, vízfelszínről, vizes úttestről) visszaverődő fényt, csillogást, a ragyogás megszüntetésével kontrasztosabb látást biztosítanak, valamint érdekességük, hogy a kialakításuknak köszönhetően hatékonyan védenek az oldalirányú fény ellen is. Mindezek mellett pedig divatos megjelenést biztosítanak viselőjüknek.
A jelenleg viselt dioptriás szemüvegéhez mérten, többféle méretben, formában és színben kaphatók.

szemüveg fölé illeszthető napszemüveg

Kinek is lehet hasznos egy ilyen szemüvegre napszemüveg?

Nézzünk néhány példát:
Tegyük fel valamilyen oknál fogva nem viselhet kontaktlencsét, vagy csak idegenkedik tőle, netán attól tart, hogy mondjuk egy nomád túrán nem tudja megfelelően cserélni. (Ezesetben kiesett a dioptriás kontaktlencse plusz napszemüveg kombináció).

Tegyük fel, hogy úgy gondolja nem érné meg szemüvege minden dioptriaváltoztatásának alkalmával egy új szemüveglencsét és mellé még egy dioptriás napszemüveget is csináltatni az új dioptriával, vagy minden alkalommal egy új fényresötétedő lencsét rendelni.

Tegyük fel, hogy imádja fényresötétedő szemüveglencséjét, de ha vezetnie kell, ezek a lencsék (kivéve a speciálisan a vezetéshez fejlesztett típust) nem sötétednek be és nem segítenek semmit, valamint nem nyújtják a polarizált lencsék előnyeit sem.

Tegyük fel, hogy nem mindig szeretne napszemüveget viselni, de alkalmanként, például egy hajókázás, horgászat, szabadtéri munka, sportesemény, rendezvény, kirándulás alkalmával szeretne élesen és szeme megerőltetése nélkül látni.

Haven szemüvegre illeszthető napszemüveg

Ízelítő kínálatunkból megtekinthető webáruházunkban: Szemüveg felett viselhető napszemüveg