We believe in Retro! – Hiszünk a Retro-ban!

A Retro Jeans farmerek és egyéb termékek az új évezreddel együtt, 2001-ben érkeztek meg Magyarországra, s így a Retro a fiatal, feltörekvő magyar márkák körét gazdagítja.
A márkanevet egy magyar-olasz koprodukcióban működő cég jegyezte be, ők forgalmazzák Magyarországon a márka „nagytestvérének”, a Replay-nek a termékeit is. Ez a dinamikusan fejlődő magyar-olasz cég egy olyan piaci szegmensben találta meg a helyét, ahol addig hiányzott egy minőségileg a felső, de árban a közép kategóriában elhelyezkedő márka. A márka dinamikus, fiatalos, vagány és egyben trendi is. Röviden talán így lehet aposztrofálni a Retro-t.

Retro eyewear

Mit is jelent a retro szó? Visszanyúlás a különböző korok, stílusok, irányzatok közé. Egyesíteni a már bevált jót a friss, üde, lüktető XXI. századi dinamizmussal. Az irányzatok között mindenki kedvére válogathat. A basic jeans és street wear ruházaton kívül kínálatukban megtalálható még a military, a fashion vagy akár a jogging vonal is. Folyamatos megújulással biztos lehetsz benne, hogy mindig új termékekkel találkozol.

A Retro nem egyszerűen egy divatmárka. Életérzést kínálnak, s ehhez minden segítséget meg is adnak, ami a külsőségeket illeti. Termékskálájukban a farmeron kívül egyéb ruházati termékek, táskák, kiegészítők és természetesen a napszemüvegek valamint az optikai keretek is megtalálhatóak.
Szemüvegkínálatukban a legkisebbektől a felnőttekig mindenki találhat magának egy csodás, kényelmes darabot. Változatos, vidám színek és formák jellemzik mind az optikai, mind a napszemüveg-kollekciót. Kiváló alapanyagú műanyag és fém keretek, modern formavilág és valódi retro keretek. Ez mind a Retro szemüvegkeret.

Retro_RR-KIDS001-COL.02 Retro_RR-JEFF02-C3 Retro_RR40_C1

A Zalka Optika kínálata: RETRO optikai szemüvegkeretek

A Retro Jeans-hez 2009 tavaszán csatlakozott Laura Pastrello olasz divattervező is, aki szeretné még fiatalosabbá, vadabbá, dinamikusabbá tenni a tinédzserek körében egyébként is igen közkedvelt márkát, amire Zimány Lindától kezdve Debreceni Zitáig bezárólag sokan esküsznek a honi celebek közül.

Mi is valójában az a Retro filozófia, amit egyszerűen csak a We believe in Retro, vagyis Hiszünk a Retro-ban szlogennel fogalmaztak meg?

Hisznek a természetes anyagok használatában (pamut, len, gyapjú).
Hisznek a különböző stílusjegyek összekapcsolhatóságában (military a farmerrel, jogging trend a jeans -hez kapcsolódva).
Hisznek a folyamatos megújulásban (évközi új kollekciók, új trendek, folyamatos újdonságok).
Legfőbbképpen pedig hisznek a közvetlen, baráti kontaktus kialakításában a vevőkkel kapcsolatosan. Ezt tapasztalhatod bármelyik boltban is jársz. Bárhová betérsz, úgy érzed, itt barátok várnak rád, akikre mindenben támaszkodhatsz. Trend és öltözködési tanácsadás, közvetlen vevőorientált kiszolgálás, törzsvásárlói rendszer. És még hosszan sorolhatnánk. De ezek csak papírra vetett betűk. Inkább éld át te is és keresd a saját Retro szemüvegkeretedet a Zalka Optikában!

Retro-2623-Shiny-Wht-65 Retro-P2260010 Retro-3623-Blk-65-15

A Zalka Optika kínálata: RETRO napszemüvegek

De kinek is szól a Retro?
Mindenkinek, akinek egy kicsit is fontos, hogy más legyen, mint az utca homogén, szürke tömege.
Mindenkinek, aki a megbízható kiváló minőség mellé elfogadható, pénztárca-barát árat szeretne.
Mindenkinek, aki fiatal vagy annak érzi magát – tini kortól az aranykorig.
Mindenkinek, aki jól szeretné érezni magát új bőrében.
Mindenkinek, akit ismerünk és mindenkinek, akit még nem.

Zalka Optika – a szakértő látszerész
A Zalka Optika üdülési csekk elfogadóhely és egészségpénztári kártya elfogadóhely