+(36) 70 455-6631 optika@zalkaoptika.hu

A leginkább tízen-huszonéves fiatalok kedvence, a Retro, hazai márka, története abszolút sikersztori. 2001-ben jelent meg, és négy év alatt piacvezetővé vált itthon, később pedig a régió nagyvárosaiban (pl. Prága, Varsó) folytatta a terjeszkedést.
Célközönségük olyan fiatal, divatérzékeny, magabiztos és részlet orientált férfiak és nők, akik a divat alakulását folyamatosan szemmel tartják.

Retro girlRetro boy

A Retro Jeans egymagában képviseli a divatos, laza és sportos viseletet, fontosnak tartja, hogy termékeiket ne csak márkahűségből vásárolják, hanem azért, mert elégedettek a minőségével. Minden darab kicsit más, szükségszerűen egyedi és exkluzív.
A Retro Jeans kínálatában a basic jeans és street wear ruházaton kívül megtalálható még a military, a fashion és a jogging vonal is. A Retro elsődleges profilja a minőségi farmer, de a ruházat mellett, cipők és kiegészítők – többek között optikai keretek és napszemüvegek – széles választékát kínálja vásárlói számára.

Retro sunRetro sun

A 2016-os Retro Eyewear szemüveg-kollekció praktikus és divatos újdonsága az előtétlencsés szemüveg. Első ránézésre egy normál optikai szemüvegkeretet látunk, de egyetlen mozdulattal (2 a keretbe épített mágnes segítségével) rápattinthatunk egy polarizált napszemüveg előtétlencsét, ami mind stílusában, mind formájában tökéletesen illeszkedik a keretre és stabilan ott is marad.
Praktikus választás lehet ez a szemüveg azok számára, akiknek szükségük van ugyan optikai korrekcióra, de nem akarnak dioptriás napszemüveget vásárolni, vagy kontaktlencsét egy dioptria nélküli napszemüveg mellé.

A Retro szemüvegek megvásárolhatók üzletünkben vagy webáruházunkban is: Retro a szemuvegkeret.com-on

Ízelítő a kínálatunkból:

Retro-RR647C-c4 Retro-RR647C-c1 Retro-RR646C-c1
Retro-RR629-c2 Retro-RR618-c3 Retro-RR634-c1