Az idei nyáron fókuszálj a nyár legfontosabb kellékeire, melyek minden nap veled lehetnek.

Vásárolj egy dobozzal a CooperVision Bioflex OneDay Pro egynapos kihordású kontaktlencséjéből és a Magyar Telekom jóvoltából 500 MB mobilinternettel is gazdagabb lehetsz!

CooperVision Netre fókuszálj! kontaktlencse akció

Az akció időtartama:

2017. június 15. – szeptember 30.

A kontaktlencse dobozán található matricáról le kell kaparni a kuponkódot, amit fel kell tölteni és érvényesíteni a https://bonusznet.coopervision.hu/ oldalon, majd a megadott telefonszámra jóváírt mobilnetet azonnal aktiválhatod is.

A https://bonusznet.coopervision.hu/ oldalon minden szükséges és fontos további információt megtalálsz és a kódodat is ezen az oldalon aktiválhatod!

Miért is válaszd a Bioflex One Day Pro napi kontaktlencsét?

Prémium minőség – kiváló ár-érték arány
Hosszan tartó kényelem – MyDay az eddigi leglágyabb egynapos szilikon-hidrogél kontaktlencse, amit a CooperVision valaha készített
Szilikon-hidrogél lencsecsalád – a magasabb fokú kényelemért
Tiszta, fehér szemek – a magas oxigénáteresztő képességének köszönhetően
Egyszerű használat – nincs szükség ápolószerek használatára
Könnyű felhelyezni és eltávolítani – könnyen beleillik elfoglalt mindennapjaiba
UV – védelem – segít kiszűrni a nap káros sugarait

Még nem vagy kontaktlencsés, de szívesen kipróbálnád?
Jelentkezz be hozzánk egy kontaktlencse alkalmassági vizsgálatra telefonon a (+36) 22/506-457 illetve a (+36) 70/455-6631 számok valamelyikén, vagy személyesen.

1-2 plusz info:
1. A Bónusznet szolgáltatás kizárólag a Magyar Telekom mobilhálózatán elérhető mobilinternet szolgáltatással rendelkező lakossági előfizetők szolgáltatásaihoz aktiválható.
2. Amennyiben 2 doboz prémium napilencsét vásárolsz egyszerre, a kuponkódokat egymás után használd, azaz az első feltöltés lejártát követően töltsd fel a másikat. A lejáratról SMS-ben értesítenek.
3. A kuponkódok 2017. június 15. és szeptember 30. között aktiválható, felhasználhatósága az aktiválást követően 10 nap.

A https://bonusznet.coopervision.hu/ oldalon minden szükséges és fontos további információt megtalálsz.