AKCIÓS AJÁNLATUNK:
Hoya egyfókuszú lencsék 30% kedvezménnyel!

Az akció időtartama: 2020. július 1 – 31.

MEGHOSSZABBÍTVA 2020. augusztus 23-ig!

AZ AKCIÓBAN RÉSZT VEVŐ TERMÉKEK:

  • Hilux 1.5, PNX 1.53, 1.6 M.A.P. (raktári) és gyártott szemüveglencsék
  • Nulux 1.5, 1.6, 1.67, 1.74 M.A.P. (raktári) és gyártott szemüveglencsék
  • SYNCIII 1.5 M.A.P. (raktári) és SYNCIII 1.5, 1.6, 1.67, 1.74 gyártott szemüveglencsék
  • Nulux EP gyártott vékonyított szemüveglencsék
  • Nulux Identity V+ gyártott szemüveglencsék

TERMÉK AJÁNLÁS:

  • BlueControl réteg
BlueControl réteg

A mai modern világban reggeltől estig különböző digitális eszközök használatával töltjük a napjainkat, munkában csakúgy, mint otthon, pihenés közben.Mivel a legtöbb digitális eszközt közvetlen közelről használjuk, szemünk szinte folyamatosan ki van téve a digitális eszközök képernyője által kibocsátott fénynek, és emellett még folyamatosan váltania is kell a különböző képek, szövegek, illusztrációk és vizuális effektek között.

Kék fényt kibocsátó eszközök

A fentiek tekintetében nem meglepő, hogy egyre több ember tapasztalja a következő tüneteket:
• piros szemek, szemirritáció
• szemszárazság
• homályos látás
• szemfáradtság
• hát, nyak és vállak fájdalma
• fejfájás
Annak ellenére, hogy a kék fény önmagában természetes jelenségnek számít – a napfény is tartalmaz kék fényt, illetve segít, hogy ébren maradjunk – túlzott mennyiségben olyan mellékhatásokat eredményezhet, mint a szem megerőltetése és a szemfáradtság.A Hoya BlueControl egy olyan forradalmi felületkezelés, amely jelentősen csökkenti a digitális eszközök képernyője által kibocsátott, szemünkbe jutó kék fény mennyiségét, és így megelőzi a szem megerőltetését és a szemfáradtság kialakulását.A BlueControl a Hoya legellenállóbb felületkezelésével, a Hi-Vision LongLife tükröződéscsökkentő réteggel kombinálva elérhető. Ez a rendkívül tartós felületkezelés 5x felületkeményebb, mint a standard felületkezelések, és a BlueControl réteggel kombinálva még nagyobb kényelmet biztosít viselőjének.

  • Hi-Vision LongLife réteg
Hi-Vision LongLife réteg

A szemüveglencsék minőségét és tartósságát nagyban befolyásolja a rajtuk lévő felületkezelés minősége. Ezért szentelt a Hoya mindig is kiemelkedő figyelmet a csúcsminőségű tükröződéscsökkentő rétegek kifejlesztésének.
Ennek legújabb bizonyítéka a Hi-Vision LongLife felületkezelés, amely a Hoya legkeményebb és legtartósabb felületkezelése.

A Hi-Vision LongLife a Hoya legnagyobb karcállóságot biztosító felületkezelése.

A Hi-Vision LongLife közel 99%-os fényáteresztő képességgel rendelkezik, ezáltal biztosítva még kényelmesebb viseletet és elegáns megjelenést viselőjének.

A Hi-Vision LongLife felületkezelés esetében a vízcseppek 107,5-os szöget zárnak be a lencse felületével. Ez gyakorlatilag lehetetlenné teszi, hogy a vízcseppek megtapadjanak a lencsén. Ennek köszönhetően a szemüvegviselők sokkal kevésbé lesznek kitéve az eső és a párásodás zavaró hatásainak.

A Hi-Vision LongLife felületkezelés szennyeződéstaszító és könnyen tisztítható. A zsír és a szennyeződések néhány törléssel eltávolíthatóak a lencse felületéről, és a karcolások valószínűsége is a minimumra csökken.

A Hi-Vision LongLife felületkezelés további előnye a portaszító hatás tartóssága. Más, antisztatikus réteget is tartalmazó felületkezelésekkel szemben ugyanis a Hi-Vision LongLife portaszító rétege nem legfelül helyezkedik el, így e tulajdonságát elődjeinél sokkal tovább megőrzi.

A lencse egyedülálló összeállítása és a különböző rétegek közötti tökéletes tapadás hosszú évekre szóló kényelmes viseletet és tartósságot garantálnak. A Hi-Vision LongLife kiváló minőségét támasztja alá a Hoya által nyújtott, gyártási hibákra vonatkozó 3 éves garancia is.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:
Akciónk keretében 30% kedvezményt nyújtunk Önnek a Hoya egyfókuszú szemüveglencsék árából.
Az akcióban a Hoya Hi-Vision LongLife es BlueControl felületkezeléssel ellátott egyfókuszú szemüveglencsék vesznek részt. Raktárhiány esetén a lencsék szállítási határideje meghosszabbodik. Akciós áraink más kedvezményekkel nem összevonhatóak!
Az ajánlat nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját. Az akció pontos részleteiről érdeklődjön üzletünkben.