+(36) 70 455-6631 optika@zalkaoptika.hu

Maui Jim - EH-Brah

A Maui Jim napszemüvegek évek óta nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen amellett, hogy az évről évre megújuló kollekciókban az aktuális trendeknek megfelelő színekben és formákban pompázó új modelleket találunk, a kedvenc régi modelljeinkből is vehetünk még újat.
Bárhogy is választunk azonban, biztosak lehetünk benne, hogy a napszemüvegünk nem véletlen kapta a prémium polarizált jelzőt és hogy általa a színek egy új dimenzióját fedezhetjük majd fel.

Maui Jim - Sweet Leilani

A tavalyi év végének és az idei év elejének újdonságai közt találjuk a Swept Away, Koko Head, Tail Slide, Salt Air, Summer Time, Popoki, Ocean, Moonbow, Snapback, Sunshine és Kawika modelleket, valamint új színekben kapható többek közt az Eh-Brach és a Sweet Leilani is, melyek a bevezetésüktől fogva a legnépszerűbbek közé tartoznak.

Maui Jim - Tail Slide Maui Jim - Moonbow Maui Jim - Summer Time

A Blue Hawaii lencsék is egyre több keretformában elérhetőek, így a kék lencse és a vakító napfény szerelmesei tovább bővíthetik kollekciójukat, valamint a Blue Hawaii egyes tagjai már dioptriás verzióban is rendelhetőek.

Fedezzék fel önök is a Maui Jim csodálatos világát, keressék a Maui Jim napszemüvegeket üzletünkben, vagy webshopunkban: www.szemuvegkeret.com /Maui Jim

Maui-Jim-Snapback-MJ730-2M Maui-Jim-Backswing-MJ709-14A Maui-Jim-Swept-Away-MJ733-10N