A színek motiválhatnak és inspirálhatnak bennünket. A színek világához pedig kevesen értenek úgy, mint a Maui Jim. Sőt, egyesek szerint a színek visszaadásának mesterévé váltak, hiszen már a kezdetektől arra törekedtek, hogy másokkal is megosszák a minket körül vevő ragyogást és vibráló szépséget.

Maui Jim Pearl city

Pearl city

Maui Jim Ailana

Ailana

Pontosan ez az, ami újabb és újabb kutatásra sarkallja őket, hogy minél többet tudjanak meg a színekről és azok hangulatunkra, érzelmeinkre és teljesítményünkre gyakorolt hatásairól. Az így nyert tapasztalatok alapján alkották meg a szabadalmaztatott PolarizedPlus2 technológiát, melynek segítségével oly színes világ tárul fel Ön előtt, mint talán még soha.

A vörös a szenvedély, a szépség, az éberség színe, izgalmat sugároz. A vörös szín megannyi árnyalata az egyik oka, hogy annyian rajonganak a Maui Jim napszemüvegekért.
A narancs szín izgalmas és örömöt fejez ki, akárcsak a Maui Jim viselete.
A sárga szín melegséget és barátságos érzelmeket sugároz.
A zöld szín testesíti meg a kiegyensúlyozottságot és a harmóniát. Kiegyensúlyozott technológiájuk minden egyes lencsében testet ölt, így Ön mindig a maximumot kapja.
A tenger és az ég színe a kék megtölti lelkünket nyugalommal. Képzelje el, ha az összes árnyalatát érzékelheti.
A bíbor a kreativitás a spiritualitás és a rejtély színe. Abban azonban semmi rejtély sincs, hogy az emberek miért a Maui Jim napszemüvegeket választják.

Maui Jim Kanani

Kanani

Időről időre a Maui Jim új napszemüveg modellekkel jelentkezik, hogy a minőségi lencséket minél változatosabb és divatosabb keretbe foglalhassák és ezáltal minél többen megtalálhassák az igazán nekik való Maui Jim napszemüveget szupervékony (ST) üveg, Maui Pre, Maui Evolution vagy polikarbonát lencsével semleges szürke, Maui Rose, HCL Bronze, vagy Maui HT színekben akár dioptriás változatban is.

A 2012/2013-as újdonságok között vannak pl. az Aliana, Hot sands, Waimea canyon, Voyager, Seawall, Blue water, Kanani, Mavericks, Ginger, Nine palms, Keanu, Mala, Nakalele modellek is.

A legújabb modellek már megvásárolhatók üzletünkben vagy webáruházunkban: http://szemuvegkeret.com/webaruhaz/category/maui-jim-napszemuvegek/

Maui Jim Hot sands

Hot sands

A cikkben megtalálható fotók a Maui Jim hivatalos facebook oldaláról származnak.