A Zalka Optikába megérkeztek az Etnia Barcelona szemüvegkeretek. A David Pellicer alapította Etnia Barcelona egy független szemüveg márka, a nemzetközi optikai iparban a legkreatívabb és legszínesebb. A márkát azzal a rendkívül egyszerű elgondolással alapították, hogy a szín fontos szerepet kapjon a dizájnban, de az egyéb összetevőire összpontosítottak — mint a felhasznált anyagok, a szemüveg kialakítása, valamint a keretek alapja.

Etnia Barcelona szemüvegkeretek

Az Etnia Barcelona kollekciója a színre, stílusra, kényelemre, az értékre, a minőségre fókuszál a színes acetát és textúrák segítségével. A világon a legjobb acetát anyagokat használják fel a gyártás során. Az Etnia Barcelona szemüvegkereteket és napszemüvegeket úgy állítják elő, hogy a gyapot és az aceton por állagából masszát hoznak létre, ekkor adják hozzá a színeket, különböző nyomás-folyamatokkal pácolják, vágva és laminálva meghatározott formákat hozva létre, majd ezeket a préselt blokk-formákban 12 hétig érlelik. Amikor a blokkokat eltávolítják, a kívánt mérések után a formákat kiszabják. Ezekből az acetát lapokból alakítjuk ki a frontrészt és a szárakat. Az acetát az egyetlen műanyag, ami nem kőolaj bázisú. Legtöbbször gyapot alapú.

A színek és minták gazdag gyűjteménye mindazoknak, akik saját magukat szeretnék kifejezni. Kereteik rendkívül kényelmesek a japán hajlékony zsanéroknak köszönhetően.

Etnia Barcelona szemüvegkereteket bárki kedvére válogathat üzletünkben, vagy webáruházunkban:Etnia Barcelona optikai keretek a szemuvegkeret.com-on

Egy kis ízelítő: