A Selected Legends by Cazal limitált kiadású szemüvegkeret és napszemüveg kollekciók a Cazal Eywear ajándékai a márka rajongóinak és természetesen bárkinek, aki igazán merész.

Feltűnő, a divatot meghatározó, ikonikus darabok ezek, amik sosem mennek ki a divatból. Feltűnő, nagyméretű vintage napszemüvegek acetát és fém alapanyagból, klasszikus arany díszítésekkel és szemet gyönyörködtető részletekkel.
Ezeket a darabokat tudni kell viselni, hiszen szinte saját egyéniségük van és biztosak lehetünk benne, hogy minden szem ránk szegeződik, ha egy ilyen szemüveget veszünk fel.

Cazal 955

A Cazal mindig is ügyelt arra, hogy szemüvegei és napszemüvegei a luxust vigyék a mindennapokba. A legapróbb részletekig tökéletes formák és minőségi alapanyagok jellemzik a Cazal kollekcióit, melyekre leginkább talán a klasszikus-elegáns a legjobb jelző.
Ezért leginkább a 40 év feletti vásárlók körében igazán népszerűek ezek a szemüvegek, akiknek fontos a minőség, meg is engedhetik maguknak, hogy áldozzanak rá, ugyanakkor pedig a kevéssé hivalkodó, egyszerűségében nagyszerű darabokra van szükségük, amiknél mindig van egy rafinált részlet.

A Cazal Legends kollekció eredetijei szintén ezen korosztály fiatalkorát idézik, az első generációs darabokat nem kisebb nevek, mint Sammy Davis Junior, a Run DMC vagy Stevie Wonder viselték. Csakhogy a divat kiszámíthatatlan és a Cazal Legends darabjaiban a megunhatatlan stílusok élik második életüket váratlan és óriási sikert aratva a fiatal sztárok körében, megnyerve a márkának egy újabb generációt, hogy csak pár nevet említsünk: Lady Gaga, Beyoncé, Jay-Z, Will Smith, Randy Jackson, Gwen Stefani, Rick Ross, CeeLo Green.

Ezért aztán hogy retro vagy vintage, lehet rajta vitatkozni, de nem érdemes. Nevezzük bárhogy, ezek a szemüvegek önmagukért beszélnek…és helyettünk is.

Cazal-mod.657-3-col.1 Cazal-mod.616-col.1 Cazal-mod.623-3-col.90
Cazal-mod.6004-3-col.003 Cazal-mod.905-col.302 Cazal-mod.163-3-col.1

A Selected Legends by Cazal kollekció darabjai és a többi Cazal napszemüveg üzletünkben csak előzetes telefonos időpont egyeztetés után próbálható fel! Az elérhető darabok megtekinthetők és megvásárolhatók online is a webáruházunkban:
http://szemuvegkeret.com/webaruhaz/category/cazal-napszemuvegek/