+(36) 70 455-6631 optika@zalkaoptika.hu

Ha süt a nap, valahogy minden jobb egy kicsit. A Julbo outdoor márka lévén pontosan tudja ezt és azt is, hogy egy vízparti móka vagy kirándulás elengedhetetlen kelléke egy olyan napszemüveg, ami amellett, hogy divatos, könnyű és kényelmes, megfelelő védelmet biztosít a káros UV sugarak és a vakító fény ellen kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Julbo napszemüvegek (Ben Thouard képe)

A nap káros UV sugaraitól védeni kell nemcsak a bőrünket, hanem a szemünket is. Ez az állítás fokozottan igaz, ha kisgyermekek napvédelméről van szó illetve vízparti tevékenységekről, vízi vagy téli sportokról.

Julbo napszemüvegek (Ben Thouard képe)

Az UV sugárzás és a szürkehályog kialakulásának összefüggésére már több tanulmány is rámutatott, a megelőzés pedig sokkal könnyebb és kényelmesebb, mint viselni a betegséggel járó problémákat. A kicsik szeme fokozottan érzékeny az UV sugárzásra és az erős, vakító fényre, de a felnőtteknél is fontos szempont a jó látás és a szem egészségének megőrzése.

Julbo napszemüvegek (Ben Thouard képe)

A Julbo már az egészen kicsi babáknak, kis és nagy gyerekeknek valamint a felnőtteknek is kínál napszemüvegeket. A legkisebbeknek a Looping termékcsalád vidám színekben, könnyű, hipoallergén anyagból készült napszemüvegeit kínálják, melyeket a kicsik szívesen viselnek akár egész nap.
A nagyobb gyerekek is találnak a kínálatban nekik megfelelő junior napszemüveget, a nagyobbak és a felnőttek pedig már tevékenység szerint is válogathatnak aszerint, hogy kerékpározáshoz, vízi sporthoz, síeléshez, vagy csak egy átlagos városi napra készülnek.

Julbo junior napszemüvegek

Hogy a nyár tényleg csak a mókáról szóljon…a többit pedig bízd a Julbo-ra!

Julbo napszemüvegek (Pascal Lebeau képe)

A Julbo gyerek és felnőtt napszemüvegeket megvásárolhatják üzletünkben és webáruházunkban is:

Gyerekeknek:
http://szemuvegkeret.com/webaruhaz/category/julbo-gyermek-napszemuvegek/

Booba_Bleu-anis_J435-2332_3655_2 Looping3_j3492318c_6264_2 Bubble_fushia-gris_JJ391-119_3642_2

Felnőtteknek:
http://szemuvegkeret.com/webaruhaz/category/julbo-napszemuvegek/

A képek forrása: www.julbo.com