Julbo Modul'O gyerekszemüvegek

Akik szeretik a szabadtéri sportokat, túráznak, kerékpároznak, eveznek, vagy egyszerűen csak szeretik a strapabíró, sportos szemüvegeket és napszemüvegeket, azok számára biztosan nem ismeretlen a Julbo márka.
Hogy mi a közös a gyerekekben és a sportolókban? Az, hogy strapabíró, könnyű, a szemüket maximálisan védő, aktív életmódjukhoz passzoló szemüveget igényelnek. A Julbo pedig megadja ezt nekik.

A Julbo BeeBop, Loola és Tango szemüvegkeretei a legkisebbek számára készülnek és méltán népszerűek vásárlóink körében és most bemutatjuk az új Modul’O termékcsaládot, mely valószínűleg ugyanilyen népszerű lesz.

Julbo Modul'o

Minden gyermek különböző és a növekedésük folyamán az arcuk formája is változik. A Julbo tisztában van ezzel és ezért fejlesztette ki kifejezetten a 3 és 8 év közötti gyerekek számára a Modul’O gyerekszemüvegeket. Ezek az optikai szemüvegkeretek pille könnyű, tartós, hipoallergén anyagból, nagyon kényelmes kivitelben és igazán vidám, élénk színekben készülnek. A Modul’O termékcsalád 3 féle lencseszélességgel 2 féle híd kialakítással és 2 féle szárhosszúságot kínál, ezáltal is biztosítva, hogy minél tökéletesebb és személyre szólóbb megoldást nyújthasson a szemüveget igénylő gyerekeknek. A szemüvegek szára pedig a gyermek egyéni méreteihez igazodva hajtható tökéletes formájúra.

Modulo-43-GRIS-M-ANIS_2826_2 Modulo-43-CERISE-B-ROSE_2823_2 Modulo-43-BLEU-M-ROUGE_2822_2

A Julbo Modul’O termékcsaládot és a többi Julbo gyerekszemüveget és napszemüveget rendelje meg webáruházunkban a www.szemuvegkeret.com oldalon, vagy keresse üzletünkben, ahol egyedi megoldásokat is tudunk ajánlani, hogy Ön vagy gyermeke egy igazán személyre szóló Julbo szemüveg boldog tulajdonosa lehessen.