A Hoya nemrég mutatta be a Hoyalux Id termékcsalád legújabb tagját, az első igazán személyre szabott Hoyalux iD MyStyle progresszív szemüveglencsét.
A fejlesztés célja, hogy az új szemüveglencse a lehető legjobban illeszkedjen a vásárló igényeihez, életmódjához, és minden korábbi progresszív lencsénél tökéletesebb látásélményt és egyedibb felületkialakítást biztosítson.

Ez a progresszív lencse figyelembe veszi a vásárló:
– korábban viselt lencséjét és az azzal való elégedettségét
– személyes életstílusát
– minden személyes mérési adatát

A Hoyalux iD MyStyle A legtökéletesebb választás abban az esetben, ha Ön azt kívánja elérni, hogy személyes látásprofiljához tökéletesen illeszkedő multifokális lencse szülessen!

Hoyalux iD MyStyle

A Hoyalux iD MyStyle progresszív szemüveglencse az ország kiemelt optikai szaküzleteiben, köztük a Zalka Optikában (Székesfehérvár, Koronázó tér 4.) vásárolható meg.

Egyedi életforma és a látás „ujjlenyomata”

A legideálisabb felületkialakítás nem határozható meg a vásárló életmódjának és látásának legpontosabb ismerete nélkül, ezért megalkottuk a felületkialakítás alapjait biztosító elméleti hátteret, az iDEÁ-t (Intelligens Design Egyedi Analízissel).
Az optikában alaposan elemezzük a vásárló személyes adatait, korábbi és mostani szemvizsgálatainak eredményeit. Az egyedi felületkialakítás meghatározásához azonban elengedhetetlen a vásárló életmódjának, látásirány preferenciáinak részletes ismerete. Az így nyert adatok segítségével és az iDEA algoritmusának felhasználásával együttesen érhetjük el a legideálisabb és legtökéletesebb felületkialakítást.

Más szavakkal: az iDEA elméleti alap lehetővé teszi, hogy a vásárló személyes látás profiljához tökéletesen illeszkedő multifokális lencse szülessen!
Az IDEA és továbbfejlesztett iD FreeForm csiszolási technológia együttes segítségével megalkottuk az egyedi életforma és látás „ujjlenyomatát”: a Hoyalux iD MyStyle progresszív szemüveglencsét.
A Hoyalux iD MyStyle szemüveglencse tökéletes látáskorrekciót biztosít minden távolság esetében, továbbá rendkívül kényelmes viseletet is, már attól a pillanattól kezdve, hogy Ön először viseli szemüvegét.

Hoyalux iD MyStyle logo

Az iDEA 3 dimenziója a tökéletesen személyre szabott Hoyalux iD MyStyle szemüveglencsékért

1. Az első dimenzió: integrált dupla felületkialakítás.
A Hoyalux iD MyStyle, mint a Hoyalux iD termékcsalád tagja, a Hoyalux iD FreeForm csiszolási technológiával készül. Az így létrejövő, ún. „integrált dupla felületkialakítású” progresszív lencsék – amelyeket a Hoya fejlesztett ki a világon először – kombinálják a külső és a belső progresszív felületkialakítású lencsék előnyeit.
A Hoya iD FreeForm továbbfejlesztett, továbbra is egyedülállóan precíz kalkulációs és csiszolási technológiája révén a Hoyalux iD MyStyle a legoptimálisabb látásélményt nyújtja.

2. A második dimenzió: lencsék torzításcsökkentése.
Mind az első-, mind a magasabb rendű optikai aberrációk kiküszöbölése az Optikai Tisztasági Index és a Kiegyensúlyozott Látáskontroll kalkulációk alapján történik. A vizuális szimuláció (modell szemek) segítségével vizsgáljuk a lencsék torzító hatásait, Optikai Tisztasági Indexet számítunk és korrigálunk. A Kiegyensúlyozott Látáskontroll a szemmozgások irányainak megfelel torzításokat elemzi, valamint lehetővé teszi a változó képnagyításokhoz való természetesebb alkalmazkodást. A lencsék torzítására és mozgás közbeni bizonytalanságérzet megszüntetésére irányuló korrekciós mechanizmusok, a Hoyalux iD MyStyle optimális tervezésének elengedhetetlen elemei.

3. A harmadik dimenzió: az iDEA analízis.
A korábbi lencsék és az ezekkel való elégedettség, a korábbi és mostani vizsgálati eredmények, a keret adatai, egyéb mért optikai paraméterek és az egyedi életmódból fakadó látás igények jelentik az iDEA alapját. A legszélesebb kör adatgyűjtés, elemzés és az iDEA kalkulációin alapuló FreeForm csiszolás teszi lehetővé a Hoyalux iD MyStyle egyedi és egyénre szabott gyártását.

A Hoyalux iD MyStyle multifokális szemüveglencsék előnyei

– A lehető legszélesebb, torzításmentes látómező
– Magabiztos érzés mozgás közben
– Természetes váltás a távoli és a közeli képek között

Hoya MyStyle

Zalka Optika – a szakértő látszerész
A Zalka Optika üdülési csekk elfogadóhely és egészségpénztári kártya elfogadóhely