Erős és megbízható alapanyag – nem csak gyerekeknek

A műanyag alapanyagok területén a PNX igazi áttörést jelent megbízhatóságával, kivételes erősségével, ultrakönnyű súlyával és optikailag tökéletes tulajdonságaival.
A PNX megbízhatósága kivételes ütésállóságának és 60-80 kg-nak megfelelő szakítószilárdságának is köszönhető. Ezért ideális olyan szemüvegviselők számára, akik aktív, sportos életet élnek, esetleg veszélyes a foglalkozásuk, de a gyerekek számára is kiváló választás egy ilyen lencse, hiszen a gyermekek rendkívül aktív életet élnek, ami különleges igényeket támaszt látásukkal és szemüvegükkel kapcsolatban is.

Hoya PNX

Rendkívül alacsony, 1.11 g/cm3 fajsúlyának köszönhetően a PNX nagyon könnyű alapanyag, szinte lebeg a vízen, az optikailag tiszta, feszültségmentes alapanyag pedig kényelmes mindennapi viseletet biztosít.

Erős, mint egy teknőspáncél
Törés és ütésálló lencsék aktív gyerekeknek és felnőtteknek

A sporttal összefüggésbe hozható szemsérülések 90%-a megelőzhető a megfelelő szemüveglencsével. A kül- és beltéri játékok, sportok törésállóságot követelnek meg. A Hoya PNX alapanyaga biztonságos megoldást kínál.
A gyermekek aktív életet élnek, ezért fontos, hogy gondoskodjunk szemük megfelelő védelméről a nap minden percében. Az aktív gyerekeknek és persze a felnőtteknek is megbízható törés és ütésálló lencsékre van szükségük. Az ultravékony Trivex alapanyagból készülő PNX lencsék rendkívül erősek és gyakorlatilag törhetetlenek.

Hoya PNX lencsék

Színes, mint egy pillangó
Védjük szemünket az UV-sugaraktól

A bennünket érő káros UV-sugárzás 80%-a 18 éves korunkig következik be. A PNX lencsék azonban megfelelő védelmet kínálnak.
A szabadtéri játékok, vagy bármilyen szabadban végzett tevékenység, sport során nem kerülhetjük el a napot. Az emberi szem azonban nem képes kiszűrni a káros UV sugarakat, így a gyermekek szeme is erősen ki van téve az UV-sugárzás káros hatásainak. Csakúgy ahogy naptejjel védjük a gyerekek bőrét a leégéstől, ugyanúgy meg kell védeni szemünket is a nap káros UV sugaraitól. A PNX szemüveglencsék megvédik a gyermekek érzékeny szemét is azáltal, hogy 100%-ban kiszűrik a káros UV-sugarakat.

Könnyű, mint egy madártoll
Vékony és könnyű szemüveglencse

A látásproblémák kihatással lehetnek fizikai és atlétikai teljesítményünkre is. A PNX lencsék kényelmes megoldást nyújtanak.
A hagyományos szemüveglencsék gyakran túl nagyok és nehezek, ezért nem megfelelőek a gyerekek számára. A PNX lencsék azonban rendkívül vékonyak és ultrakönnyűek, így a gyermekek szinte észre sem veszik, hogy szemüveget kell viselniük. A szemüveg a helyén marad, és nem csúszik le a gyerekek orráról, még mozgás közben sem.

Bölcs, mint egy bagoly
Optikailag tiszta kép, éleslátás minden helyzetben

A felfedezésekhez és az iskolához is tiszta, éles látásra van szükség. Szemünk közel 24 millió képet alkot számunkra életünk során és ezért nagyon nem mindegy milyen ez a sok kép. A PNX szemüveglencsék optikailag tiszta képet nyújtanak.
Tiszta, éles látásra van szükségünk, hogy az élet minden területén jól boldoguljunk: kül- és beltéren, számítógép használat során, olvasáskor, sportolás közben, stb.

Szemüveglencse gyerkeknek

Nyugodt látás
A Hoya tükröződésmentesítő rétegei csökkentik a csillogást, ragyogást, ezáltal kényelmesebbé teszik a szem számára a képalkotást, ami így kevésbé fárad el.
A gyermekek szeme érzékenyebb a fényre, ami a szem megerőltetéséhez és fejfájáshoz vezethet. Kérje gyermeke szemüvegét tükröződéscsökkentő réteggel, mely csökkenti a ragyogást, megelőzi a szemfáradtságot és irritációt, nyugodt látást biztosít viselőjének.

Keressen minket bizalommal, hogy megtalálhassuk az Önnek és/vagy gyermekének legmegfelelőbb megoldást!