AKCIÓS AJÁNLATUNK:

Hoya prémium multifokális lencsék 33% kedvezménnyel

Az akció időtartama: 2018. augusztus 1 – 31.

MEGHOSSZABBÍTVA

2018. SZEPTEMBER 30-IG

HOYA multifokális szemüveglencsék kedvezményesen!

Akciónkkal a felnőttek számára kínálunk tökéletes látásélményt a mindennapokban!

AKCIÓBAN RÉSZT VEVŐ LENCSÉK:

  • HOYA MyStyle V+ multifokális szemüveglencsék
  • LifeStyle 3 és 3i multifokális szemüveglencsék

TERMÉKAJÁNLÁS:

A személyre szabott multifokális lencsék előnyei :
+ Széles torzításmentes látómező
+ A vásárló életstílusának és keretviselési paramétereinek számításba vétele
+ Tökéletes mélységészlelés és megerőltetés nélküli fókuszálás
+ Stabilitásérzet mozgás közben is

MyStyle V+
A Hoya legexkluzívabb, prémium progresszív szemüveglencséje. Ajánljuk minden vásárlója számára, aki tökéletesen személyre szabott progresszív megoldásra vágyik!
MyStyle V+ a világ első progresszív lencséje, amely a két szem korrekcióját egyedi alkotóelemként kezeli a binokuláris lencsetervezés kalkulációja során. A Hoya digitális alkalmazásainak felhasználásával kikalkulálható az optimális tervezés mind a távoli, mind a közeli és közép-távoli zónák esetében, számításba véve a keret paramétereit is, gyakorlatilag korlátlan tervezési variációt hozva létre.

LifeStyle 3
A LifeStyle 3, a korábbi LifeStyle progresszív szemüveglencsékhez képest még jobban illeszkedik vásárlói életstílusához. A modern, digitális világban szemeinknek új kihívásokkal kell szembenézniük, amelyekre a LifeStyle3 lencsék prémium technológiák felhasználásával nyújtanak megoldást. E lencsék 3 változatban kaphatóak, könnyen megrendelhetőek, továbbá gyors megszokást és magas elégedettségi szintet biztosítanak viselőiknknek!
A LifeStyle 3 szemüveglencséket minden presbióp szemüvegviselőnek ajánljuk, aki személyre szabott, a mindennapi tevékenységeihez optimalizált, ugyanakkor könnyen megszokható szemüveglencsét szeretne.

Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható és nem tartalmazza a szemüvegkeret, valamint az esetlegesen szükséges látásvizsgálat és szemüvegkészítés díját. Az akció pontos részleteiről érdeklődjön üzletünkben.