+(36) 70 455-6631 optika@zalkaoptika.hu

AKCIÓS AJÁNLATUNK:
Személyre szabott Hoya multifokális lencsék 35% kedvezménnyel!

Az akció időtartama:
2020. február 1. – március 31.

Személyre szabott Hoya multifokális lencsék 35% kedvezménnyel

Az akcióban résztvevő lencsék:

  • Myself multifokális szemüveglencse
  • LifeStyle 3 multifokális szemüveglencse

Az akció részletei:

  • Az akció keretén belül 35% kedvezményt nyújtunk a fent említett multifokális szemüveglencsékből
  • Sensity fényresötétedő lencsék rendelése esetén a kedvezmény a lencsék alapárára vonatkozik, a fényresötétedő opció ára nem változik.
  • Az akció más kedvezménnyel nem összevonható.

TERMÉKAJÁNLÁS:

A Hoya legjobb multifokális lencséje

A Hoyalux iD Myself a Hoya legújabb, forradalmi progresszív megoldása, mely az úttörő technológiák és az ember alkotta innovációk kombinációja. 100%-ban személyre szabott szemüveglencse, mely kiváló teljesítményt biztosít minden tevékenység közben, és lehetővé teszi, hogy Ön mindig a legjobbat hozza ki önmagából!

Prémium progresszív szemüveglencsék

A LifeStyle 3 a Hoya új, prémium progresszív lencséje, mely három változatban érhető el, így tökéletesen illeszkedik a szemüvegviselő életstílusához.

A modern, digitális világban szemeinknek új kihívásokkal kell szembenézniük, amelyekre a LifeStyle 3 lencsék prémium technológiák felhasználásával nyújtanak megoldást. Emellett, megszokásuk is rendkívül egyszerű!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

Az akciónk során 35% kedvezményt biztosítunk Önnek a Hoya iD multifokális szemüveglencsék áraiból (kivéve a Sensity fényresötétedő opciók áraiból). Az ajánlat más kedvezményekkel össze nem vonható és nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját.