Hoya ipad alkalmazásokÖrömmel mutatjuk be a Hoya legújabb, forradalmi fejlesztését az iPad-re létrehozott Hoya alkalmazásokat, melyek a Hoya VIP Partnerek, illetve az Opticnet Partnerek számára kerülnek először bemutatásra és bevezetésre.
A 2012. januárban megrendezett Opti 2012 kiállítás alkalmával a Hoya bemutatta a nagyközönségnek a jövőorientált látszerészek számára tervezett eszközök legújabb szériáját az iPad-en futó Hoya alkalmazásokat, a hordozható VisuRealt és a Virtuális Valóság szoftvert.

Ezek az új, intelligens eszközök kényelmesebb, rugalmasabb munkavégzést tesznek lehetővé a látszerészeknek, ráadásul az iPad-nek köszönhetően ezeket szinte bárhol és bármikor alkalmazhatják és ezzel egyidejűleg a legmodernebb eszközöket alkalmazó látszerész üzlet képét mutathatják a vásárlók felé.

Hordozható VisuReal

A Hoya forradalmian új alkalmazása a VisuReal videó-centírozó rendszer legújabb, hordozható verziója, melynek funkciói most egy iPad-en keresztül működtethetőek.
Az új program a Hoya jól ismert, rendkívül pontos VisuReal rendszerén alapul, de a legújabb fejlesztéseknek köszönhetően nincs többé szükség VisuReal állványra, mert annak funkcióit az iPad veszi át.
Mindez jóval nagyobb szabadságot biztosít a látszerészek számára, hiszem így a VisuReal minden funkciójához hozzáférhetnek, és pontos méréseket folytathatnak az üzlet bármelyik pontján.

Hoya visureal iPadre

A hordozható VisuReal egy új fejezetet nyit a videó-centírozó rendszerek történetében. Ehhez csak egy iPad-re és az azon futó alkalmazásra, egy ahhoz csatlakoztatható kamerára, valamint egy a keretre helyezhető multifunkciós mérőeszközre van szükség. Ezek segítségével egy rendkívül precíz és könnyen használható hordozható eszközt kapunk, amely minden szükséges mérési értéket megállapít másodpercek alatt. A mérési adatok pedig online kerülnek továbbításra.

[youtube id=”wq-YZPMLAQo” align=”center” mode=”lazyload” autoplay=”no”]

Legfontosabb jellemzők tehát:

  • rendkívüli mobilitás – bárhol alkalmazható
  • intuitív tervezés – könnyen tanulható és használható funkciók
  • egyszerű kezelés, gyors mérési lépések
  • professzionális mérőeszköz – ugyanolyan pontos, ahogy a hagyományos VisuReal állvány
  • könnyű hozzáférés a legújabb fejlesztésekhez az online frissítéseknek köszönhetően

Virtuális Valóság

A Virtuális Valóság a Vision Konzultáns szoftver egy rendkívül modern, továbbfejlesztett verziója, mely mégtöbb lehetőséget ad a vevőknek.
Ez az egyedülálló, iPad-en futó, teljesen interaktív program a lencsék vizuális teljesítményét jeleníti meg a vásárló számára. Ezzel az eszközzel az optikus úgy szemléltetheti vásárlóival az egyes lencsék közötti különbséget az értékesítés során, hogy a vásárló azonnal észleli majd a két lencse közti teljesítménykülönbséget, valós körülmények között.

virtuális valóság szoftver

Ez azt jelenti, hogy a vásárló gyakorlatilag úgy lát az iPadd-del, mintha a két különböző szemüveglencsén keresztül látná a világot és így saját maga győződhet meg az egyes lencsék közötti különbségekről a végső döntés, vásárlás előtt.
Felhasználhatósága rendkívül rugalmas, bárhol bármikor használható, akár az eladótérben vagy a vizsgálóban is.

Hoya virtuális valóság

Legfontosabb jellemzők:

  • Könnyű kezelhetőség, intuitív tervezés – egyszerű kezelés, meggyőző design
  • Még nagyobb interaktivitás – nagyobb vásárlói élmény, nagyobb meggyőző erő
  • Való élet vizualizálása – győződjön meg róla a saját szemével!
  • Elérhetőség: HVC Viewer alkalmazás App Store-on keresztül való letöltésével
  • Elérhető modulok: progresszív lencsék, egyfókuszú lencsék, beltéri lencsék, polarizált lencsék, tükröződéscsökkentő réteggel ellátott lencsék