A Zalka Optikába megérkeztek a Fabala szemüvegkeretek. Székesfehérváron kizárólag nálunk tekinthetik meg a természetes, egyedi, kézzel készült fa kereteket, amit a márka képvisel. A márka létrehozóinak célja az volt, hogy olyan anyagokat használjanak fel, amelyek a természetben megtalálhatóak, ezért választották a fát, mint alapanyagot, így allergiások is bátran viselhetik. Letisztult és időtlen formavilága garantálja örök egyediségét.
Fabala fa szemüvegkeretek embléma
Mivel kézzel készült, egyedi szemüvegkeretekről van szó, nincs két egyforma szemüveg. Fabala a teljes gyártási folyamatban termékeit kézzel készíti, aprólékosan kidolgozva a részleteket. Többféle és prémium minőségű rétegelt alapanyagokat egyedi eljárással préselnek és kézi szerszámokkal dolgozzák az adott formára. A gondos kivitelezés és megmunkálás teszi a Fabala kereteket kényelmes viseletté.
Légy egyedi a fa keretes Fabala szemüvegeddel! A formát és színeket Te magad is összeválogathatod egyéniségedhez illően. Próbálja fel üzletünkben, vagy tekintse meg webáruházunkban: Fabala optikai keretek a szemuvegkeret.com-on.
Egy kis ízelítő: