+(36) 70 455-6631 optika@zalkaoptika.hu

ERZSÉBET-PROGRAM

Most már szemüvegét is fizetheti Erzsébet Gyermekvédelmi utalvánnyal!

Az Országgyűlés 2012. július 6-án elfogadta a gyermekekről való felelős gondoskodás jegyében, az ahhoz kapcsolódó források megteremtése, valamint a társadalmi szolidaritásra építve a Szent Erzsébet-i hagyományok újraélesztése érdekében megalkotott Erzsébet- programról szóló törvényt.

Erzsébet Utalvány logo

Felhívjuk kedves Vásárlóink figyelmét, hogy szemüvegvásárláskor csak a GYERMEKVÉDELMI UTALVÁNYT áll módunkban elfogadni!

A törvény szerint az Erzsébet-program keretében a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány szociális üdültetéssel és étkeztetéssel, ifjúsági és gyermekvédelmi programokban való részvétellel, külön törvény szerinti szociális és gyermekvédelmi támogatások Erzsébet- utalványban történő folyósításával kapcsolatos feladatokat, illetve egyéb szociális célú feladatok ellátásához kapcsolódó szervezési és lebonyolítási teendőket lát el.

A program célja továbbá, hogy jelentősen csökkentse azon gyermekek számát, akik részére nem biztosított a napi többszöri étkezés, az életkoruknak megfelelő egészséges táplálék, illetve a regenerációhoz szükséges aktív kikapcsolódás lehetősége.
Az Erzsébet-program a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány és annak egyszemélyes tulajdonában álló Nemzeti Üdülési Szolgálat Kft. meglévő erőforrásait felhasználva, az Erzsébet-utalvány forgalmazásából származó eredményből valósul meg, a magyar költségvetést terhelő új források bevonása nélkül.

Az Erzsébet-utalvány választása felelősségteljes döntés, hiszen aki adja vagy használja az Erzsébet-utalványt, az az Erzsébet-programon keresztül segíti mindazokat, akik rövidebb- hosszabb ideig kiemelt figyelemre szorulnak.

Az Erzsébet-programon keresztül eddig több mint 100 ezer honfitársuknak segítettek azok, akik az Erzsébet-utalványt választották. Az Erzsébet-program egy újszerű európai válasz arra, hogy a társadalmi szolidaritást nemcsak szavakkal, hanem tettekkel is képviselni kell.

Gyermekvédelmi Erzsébet Utalvány

ERZSÉBET GYERMEKVÉDELMI UTALVÁNY ELFOGADÓ OPTIKA SZÉKESFEHÉRVÁRON!

Zalka Optika – Fejér megye első Opticnet Partnere!