EnRoute akció

A speciálisan vezetéshez kifejlesztett EnRoute szemüveglencsék bevezetésével párhuzamosan egy nagyszabású akciót is indítunk, amely során Ön 20 százalékos kedvezménnyel rendelheti meg ezeket a termékeinket és egy kis szerencsével még egy Forma 1 belépőt is nyerhet!

Az akció időtartama:

2017. június 8. – július 12.

Termékajánlás:

Az EnRoute szemüveglencsék bárkinek ajánlhatóak, aki sok időt tölt vezetéssel, utazással és akár mindennapi ingázáshoz is ideális megoldást jelentenek.

Az EnRoute Pro szemüveglencsék extra vizuális támogatást nyújtanak azok számára, akik gyakran és hosszabb ideig tartózkodnak az utakon. E lencsék elsősorban hivatásos sofőrök számára ajánlottak.

További információk az EnRoute lencséről: EnRoute

Az akcióban résztvevő termékek:

EnRoute és EnRoute Pro 1.67 / 1.60 egyfókuszú lencsék
EnRoute és EnRoute Pro 1.67 / 1.60 progresszív lencsék

A sorsolás menete:

A sorsolásra 2017. július 24-én, közjegyző jelenlétében kerül sor. A sorsolás alkalmával 1 db nyertes kupont húznak ki, amellyel a szerencsés nyertes 1 db „Gold 1” hétvégi belépőt kap a 2017. július 28-30. között megrendezésre kerülő Forma 1 Magyar Nagydíjra. A szerencsés nyertest telefonon értesítjük.

További tudnivalók:

A nyeremény készpénzre nem váltható.
A Hoya Lens Hungary Zrt. a nyereményjáték során képződő adatokat szigorúan bizalmasan kezeli, azokat harmadik fél számára nem adja ki.
A nyeremény felhasználásával kapcsolatban felmerülő, a fogyasztót és az EnRoute lencséket eladó optikust érintő adókat és járulékokat a Hoya Lens Hungary Zrt. fizeti.

Az akció további pontos részleteiről érdeklődjön üzletünkben.