Bizonyára ismerős jelenet a legtöbb szemüvegviselő számára, mikor egy hideg téli napon belép egy fűtött boltba vagy hazaér és hosszú pillanatokig semmit sem lát a szemüveg párásodása miatt.

Igen kellemetlen dolog, hiszen ekkor a szemüvegben semmit, nélküle pedig a szemüveg dioptriájától függően jóformán semmit sem látunk. Ezek a kellemetlen pillanatok azonban – hála a Hoya Clear-it páramentesítő kendőjének – elkerülhetők!

Hoya páramentesítő törlőkendő

Mostantól nem kell tartani a szemüveg bepárásodásától, sem változó időjárási körülmények és hőmérsékleti viszonyok esetén, sem sportolás közben, sem pedig olyan mindennapi tevékenységek során, mint például a főzés.

páramentes szemüveg szükséges

A Hoya páramentesítő törlőkendők ugyanis nem egyszerű szemüvegtörlők, hanem tökéletes védelmet biztosítanak a párásodás ellen. Mindössze annyi a teendő, hogy tisztítás után megdörzsölje szemüveglencséjét a Hoya páramentesítő törlőkendővel, és szemüvege minimum egy napig védettséget szerez a párásodással szemben! Ráadásul a páramentesítő törlőkendők számos alkalommal újra felhasználhatóak!

A lencsék a páramentesítő törlőkendő használata után (maximum 60%-os páratartalom mellett) körülbelül 72 órán át maradnak páramentesek, de a hatás minimum 24 óráig minden esetben fennmarad.

A karcok elkerülése érdekében, a törlőkendő alkalmazása előtt előbb öblítse le a lencsét óvatosan, langyos vízzel, hogy a kemény porszemektől megszabaduljon.

A Hoya páramentesítő törlőkendők a legjobb teljesítményt a Hi-Vision LongLife és Super Hi-Vision szemüveglencsékkel kombinálva érik el!

Karcálló, könnyen tisztítható és páramentes szemüvegre vágyik? Ez nem álom többé!

A Hoya páramentesítő kendőket keresse Székesfehérváron a Zalka Optikában!

páramentesítő törlőkendő