+(36) 70 455-6631 optika@zalkaoptika.hu

Bmw_z4

Az Aspex a tengerentúlon mutatta be először a BMW-vel közösen kidolgozott optikai keret és napszemüveg kollekcióját, melynek legsikeresebb darabjai már az európai piacon, így Magyarországon is, kaphatók.

Az Aspex neve már régóta egyet jelent a szemüvegek piacán a minőséggel és a technikai újdonságok felhasználásával, csakúgy, mint a BMW neve az autóiparban. Nem véletlen tehát, hogy az új Aspex BMW collection szemüvegek elkészítéséhez is a legmodernebb alapanyagok kerültek felhasználásra, úgymint titán, rozsdamentes acél, acetát, TR90 és NXT, amik biztosítják a keretek tartósságát és rugalmasságát.

Z4

ASPEX EYEWEAR - Aspex Eyewear previews its exclusive collectionA design és az optikai minőség egyaránt fontos volt a szemüvegek gyártása során, hiszen méltónak kell lenniük mindkét márkanévhez és ki kell elégíteni a BMW rajongók igényeit is, akik arra vágynak, hogy nem csak az autójuk, hanem ők maguk is jól nézzek ki, akár úton vannak, akár nem és hogy a kaland akkor se érjen véget, ha leállítják a motort.

A keretek alapvetően inkább a klasszikus vonalvezetést követik, a klasszikus aviator és wayfarer mellett a szögletesebb formák is helyet kaptak, a színek a BMW színvilágát idézik, az elegáns fekete, fényűző acél, tengerészkék.

Természetesen a BMW logo is helyet kapott a kereteken, a napszemüvegek lencséjébe és szárába pedig lézerrel gravírozták a BMW feliratot.

BMW optikai keretek webáruházunkban: www.szemuvegkeret.com/bmwopt

BMW napszemüvegek webáruházunkban: www.szemuvegkeret.com/bmwnap

Aspex-BMW-Collection-B6013-10 Aspex-BMW-Collection-B6000-90 Aspex-BMW-Collection-B6014-20
Aspex-BMW-Collection-B6510-20 Aspex-BMW-Collection-B6506-20 Aspex-BMW-Collection-B6511-90