+(36) 70 455-6631 optika@zalkaoptika.hu

A felnőttek több mint 90%-a naponta legalább 2 órát, a 18-29 évesek fele minimum 9 órát tölt digitális eszközök használatával, ami jellemzően asztenópiához (szemfáradtsághoz, túlerőltetéshez) vezet. A legérintettebb az Y generáció: minden kilencedik fiatal szenved a laptop, okostelefon, tablet és egyéb monitorok nézéséből fakadó szemfáradtságtól.

Bemutatjuk a CooperVision célzottan a digitális eszközökre tervezett, korszakalkotó – a gyakori fókuszváltásból eredő túlterhelést kiküszöbölő – kontaktlencséjét, a Biofinity Energys-t.

Biofinity Energys

A Biofinity Energys lencse a Digital Zone Optics lencsekialakítással hozzájárul a közeli digitális eszközökre való tartós fókuszálás okozta szemfáradtság megelőzéséhez. Az egyedülálló optikai kialakítás megkönnyíti a viselők képernyő és környezet közötti fókuszváltásait és úgy illeszkedik, mint egy egyfókuszú lencse.

A Biofinity lencsecsalád előnyeivel a képernyő előtti és más aktivitásokhoz

A Biofinity Energys lencse ugyanazokat az előnyös tulajdonságokat biztosítja a viselők számára, mint a Biofinity család többi tagja, megerősítve az alapanyag és a lencsekialakítás optimális egyensúlyával.

Valódi áttörés a kontaktlencse technológiában

A Digital Zone Optics lencsekialakítás a távoli látás megőrzése mellett segít az akkomodációs terhelés mérséklésében.
A digitális és más eszközöket használók számára kevesebb erőfeszítéssel jár és komfortosabb a képernyő és a környezet közötti fókuszváltás.
Többszörös elülső felszíni aszférikus görbe – a lencse teljes optikai zónájában
A Biofinity Energys lencsében használt Aquaform Technológia a lencsébe zárja a nedvességet, megőrzi a lencse puhaságát, biztosítva a még kényelmesebb viselési élményt, így a szemszárazság-érzés még a képernyő előtti munkavégzéskor is alacsonyabb.
A kiváló légáteresztés kombinálva a magas víztartalommal, biztosítja a kényelmes lencseviselést és az egészséges, fehér szemeket.
Havi cseréjű kontaktlencse, napi vagy kiterjesztett viselési idővel.

Cooper Vision Biofinity Energys

Alapanyag: Comfilcon A
Víztartalom: 48%
Bázisgörbület: 8.6 mm
Átmérő: 14.0 mm
Dioptriatartomány: +8.00 – -12.00 D, +/- 6.00-tól 0.50 lépésköz
Középvastagság: 0.08 (-3.00 D-nál)
Lencsekialakítás: Digital Zone Optics™
Viselési idő: Napi/flexibilis, akár 29 éjszaka/30 nap
Dk/t (-3.00 D-nál): 160
Kiszerelés: 3 db/doboz
Kihordási idő: Egy hónap