+(36) 70 455-6631 optika@zalkaoptika.hu

2010 karácsonyától a Zalka Optika ajándékutalvánnyal szeretne kedveskedni Önnek és ezáltal természetesen az Ön családtagjainak, ismerőseinek is.

ajándék utalvány

A vásárlási utalvány több szempontból is előnyös ajándék, hiszen a szemüvegek esetében szinte elkerülhetetlen, hogy valaki úgy vásároljon, hogy a célszemély nincs jelen az üzletben. Az utalvánnyal azonban megmarad a meglepetés varázsa és elkerülhetővé válik az, hogy a vásárlók olyan ajándékot vegyenek szeretteiknek, ami esetleg nem tetszik az illetőnek, vagy egyáltalán nem áll jól, vagy nem megfelelő a mérete.

Az igényesen kialakított Zalka Optika – Opticnet ajándékutalvány (melyhez egy díszboríték is jár) szabadon kitölthető, vagyis a vevő maga döntheti el, hogy pontosan mekkora összeggel akarja meglepni a kedvesét, családtagját, barátját, amit az illető szemüvegre, napszemüvegre, kontaktlencsére vagy bármilyen más optikai kiegészítőre vásárolhat le nálunk.

Az utalványok kizárólag a Zalka Optika pecsétjével és a személyzet aláírásával érvényesek és csak a kuponon meghatározott időtartamon belül használhatók fel.
A képen látható utalvány csak illusztráció.
További részletekért keressen bennünket bizalommal!