A LifeStyle 3 szemüveglencsékkel az élet nem is lehetne egyszerűbb!
Lifestyle3 multifokális szemüveglencse

Napjaink presbiópjai nagyon aktív életet élnek. Elszánt utazók és kitartó sportolók. Keményen dolgoznak, és követik a digitális fejlődést. Ez a modern életstílus kihívást jelenhet a szemeink számára. Ennek ellenére, a szemüvegviselők nagy része nem tudja, hogy a napi rutinjához választott szemüveglencsék mennyit javíthatnak az életminőségén. Nincs olyan lencsetervezés, amely mindenkinek megfelelne.

A LifeStyle 3 úgy lett megtervezve, hogy jobban illeszkedjen a vásárlók életstílusához. Ezek a progresszív lencsék 3 különböző tervezési variációban érhetőek el, amelyek mindegyike különböző vizuális igényeknek tesznek eleget. Ráadásul, a LifeStyle 3 a Binokuláris Harmonizációs Technológia felhasználásával készül, amely elősegíti a pontos és megerőltetés nélküli fókuszálást. Egy egyszerű megoldás napjaink változó vizuális igényeinek kiszolgálására.

Minden ember egyedi, így a szemüvegkereteiket is különbözőképpen hordják. A keretek minden archoz máshogy illeszkednek, és minden viselő máshol tekint ki a szemüveglencséin. Ahhoz hogy optimális látást biztosítsunk, a lencséknek alkalmazkodniuk kell ezekhez a különbségekhez. A LifeStyle 3i biztosítja a tökéletes illeszkedést, és ezzel tovább gyorsítja a megszokási folyamatot!

Minden életstílushoz

A LifeStyle 3 a vásárlók igényei alapján készül, prémium technológiák felhasználásával. A lencse tervezése során a gyártó meghallgatott látszerészek és a szemüvegviselők visszajelzéseit is, amely során megállapították: nincs olyan lencsetervezés, amely mindenkinek megfelelne. Ezért hozták létre a LifeStyle 3 lencsék esetében 3 tervezési variációt, amelyek különböző életstílusú vásárlói számára jelentenek ideális megoldást, így könnyen bemutathatóak, átláthatóak és gyorsabb megszokást eredményeznek.
Lifestyle3 multifokális szemüveglencse variációi

Lifestyle 3 tervezési variációi
Tervezési változat Mit jelent? Tulajdonságok Kinek ajánljuk?
Indoor Progresszív lencsék, amelyek az olvasást és a digitális eszközök használatát helyezik a középpontba. • Széles közeli látómező
• Ideális megoldás olvasáshoz és a digitális eszközök használatához
Ideális azon presbiópok számára, akik sok időt töltenek beltéri környezetben, olvasással vagy digitális eszközök használatával.
Urban Dinamikus progresszív lencsék, amelyek a fő látómezők mindegyikére egyforma hangsúlyt helyeznek. • Éles, tiszta látómezők
• Megfelelő választás azon aktív szemüvegviselők számára, akik gyakran használnak digitális eszközöket
Ideális megoldás azon presbiópok számára, akik dinamikus életet élnek, de gyakran használnak digitális eszközöket is, és szeretnek olvasni.
Outdoor Progresszív lencsék, amelyek esetében a távoli látómező a meghatározó. • Széles, tiszta távoli látómező
• Vezetéshez és kültéri tevékenységekhez ajánlott lencsék
A legjobb választás azon presbiópok számára, akik sok időt töltenek a szabadban, sokat vezetnek, de nem sokat olvasnak a szabadidejükben.

Ezen felül pedig a Lifestyle 3 a Hoya minden alapanyagával – színezés nélküli, színezett és fényresötétedő változatban is – elérhető, hogy semmiben se kelljen kompromisszumot kötnie.

A személyre szabott megoldásokért keressen bennünket bizalommal!