+(36) 70 455-6631 optika@zalkaoptika.hu

Nagy örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk Önnek a HOYA fényre sötétedő legújabb és leginnovatívabb tagját, a Sensity 2 szemüveglencsét, amely 2020. augusztus 1-jétől rendelhető gyártott lencsékre!

Ez a forradalmian új fejlesztésű lencse a továbbfejlesztett technológiának köszönhetően lényegesen gyorsabb reakcióidőt biztosítva kétszer gyorsabban világosodik ki, mint a korábbi Sensity lencse. Az új Sensity 2 szemüveglencsék – a korábbi Sensity lencsékhez hasonlóan – a Hoya által szabadalmaztatott technológiáknak és a már megszokott Hoya minőségnek köszönhetően rendkívül tartósak és kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtanak minden hőmérsékleten és évszakban.

A Hoya Sensity 2 fényresötétedő lencsék:

  • Kiegyensúlyozott teljesítményt biztosítanak, minden éghajlaton, évszakban és hőmérsékleti viszonyok között, a Stabilight Technology eljárásnak köszönhetően
  • Csökkentik a ragyogást, továbbá kontrasztos látást és természetes színérzékelést biztosítanak, az élénk, természetes színárnyalatoknak köszönhetően
  • Vonzó, 3-as kategóriájú napszemüveglencsévé sötétednek kültéren
  • Rendkívül tiszta látásélményt nyújtanak beltéren

Továbbfejlesztett fotokromatikus lencsék

A Stabilight Technology felhasználásával készülő Hoya Sensity 2 lencsék a fotokromatikus lencsék kategóriáját egy még magasabb szintre emelik. A Stabilight Technology biztosítja a Sensity 2 lencsék kiegyensúlyozott teljesítményét, minden éghajlaton, évszakban és hőmérsékleti viszonyok között. A Sensity 2 lencsék pillanatok alatt egy vonzó, 3-as kategóriájú napszemüveglencsévé sötétednek a szabadban, míg beltéren a korábbi Sensity lencséknél kétszer gyorsabban világosodnak ki, és tökéletes  átlátszóságot érnek el. Eközben ráadásul végig 100% UV-védelmet biztosítanak. Mindennek köszönhetően a Sensity 2 lencsék a legnagyobb kényelmet és megbízhatóságot biztosító fotokromatikus lencsék a szemüvegviselők számára!

Élénk, természetes színárnyalatok

A Sensity 2 lencsék tökéletes védelmet biztosítanak a ragyogás ellen, miközben kontrasztos látást és természetes színérzékelést is biztosítanak viselőjüknek.
A Hoya Sensity 2 lencsék egyelőre két természetes színárnyalatban – Sensity Szürke és Sensity Barna –kaphatóak, amelyek megfelelnek a modern divatirányzatoknak, így nem csak tiszta látómezőt, hanem elegáns megjelenést is biztosítanak viselőjüknek.

Rendkívüli teljesítmény és tartósság

A Sensity 2 fényresötétedő lencsék a Hoya által szabadalmaztatott Fotokromatikus Precíziós Technológia felhasználásával készülnek. Ez egy rendkívül pontos felületkezelési eljárás, mely biztosítja a molekulák egyenletes eloszlását a lencse teljes felületén. Az eredmény: tökéletes tapadás, mely a vásárlók számára a Sensity 2 fényresötétedő lencsék rendkívüli teljesítményében és tartósságában nyilvánul meg.

Széles választék

A Hoya Sensity 2 lencsék széles választékban kaphatóak. A Sensity 2 lencsék speciálisan a Hoya prémium termékkategóriájához kerültek kifejlesztésre, és a Hoya gyártott, prémium egyfókuszú és progresszív lencséivel elérhetőek – köztük a díjnyertes Hoyalux iD termékcsalád tagjaival is. Emellett, a Sensity 2 lencsék a Hoya minden prémium tükröződéscsökkentő rétegével kaphatóak.

További tudnivalók

Tájékoztatjuk, hogy 2020. augusztus 1-től az új Sensity 2 gyártott lencsékre, 2 színárnyalatban (szürke, barna) érhető el. A gyártott lencsék esetében a 3. színárnyalat (zöld) hamarosan elérhető lesz.