A Police, mint márka 1938-84-től létezik. Akkoriban még csak a szemüvegekre és ott is elsősorban a napszemüvegekre koncentráltak. A szemüveg abban az időben kezdett több lenni egy egyszerű kiegészítőnél, a stílus és a divat eszközévé válni. Ezt az új hullámot lovagolta meg a Police is és az évek folyamán igyekezett mindig trendkövető és karakteres szemüvegekkel megjelenni a piacon.

Police Antonio Banderas

Az évek során azonban a márka, minthogy nemcsak Olaszországban, hanem Európa sok országában hűséges vásárlókra talált, bővítette kínálatát s ma már órákat, ékszereket, parfümöket, bőrből készült apró kiegészítőket (pl. pénztárcák, övek) és egyéb kiegészítőket, sőt 2008 óta teljes női-férfi ruhakollekciót is kínál.

A Police reklámarcait is igen nagy körültekintéssel választotta ki, elsősorban híres sportemberek és színészek szerepeltek a kampányokban, elnyerve ezzel mind a női, mind a férfi vásárlóik szívét. Paolo Maldini, Bruce Willis, David Bekham, George Clooney és Antonio Banderas olyan karakteres és karizmatikus egyéniségek, akik méltán képviselhetik a Police-t megtestesítve annak teljes filozófiáját.

A Police mindig is szerette keverni a múltat a jövővel, az agresszívet a megnyugtatóval. Minden kollekció tele van apró ellentmondásokkal és feszültséggel, ami dinamizmust, frissességet és energiát ad a tökéletesen megtervezett Police termékeknek.

Police_V1547N_COL.9PL_01 Police_V8275_COL.0K07 Police_V1573_COL.0Z90
Police_S8362_COL.0K59 Police_S8362_COL.0K59 Police_S8103S_COL.X57X

A Police szemüvegei – napszemüvegek és optikai keretek is – kiváló alapanyagokból készülnek, könnyűek és kényelmesek, tele élettel és a legkisebb részletig kidolgozott design-nal. És persze egyetlen darabról sem hiányozhat a jellegzetes, gótikus stílusú P betű.
A Police legújabb szemüveg-kollekciója elsősorban olyan férfiaknak és nőknek szól, akik magabiztosak, szeretik áthágni a szabályokat és nem félnek a kihívásoktól sem.

Erőteljes színek, kiváló fém és acetát alapanyag, határozott formák, meglepő részletek, egy kis időutazás és a Police dinamizmusa – ez a 2010-es Police szemüveg-kollekció.

Mivel minden szezonban legalább 25-40 új Police modellt hoznak forgalomba, bárki megtalálhatja a neki való kiváló minőségű, trendi és időtálló darabot.

A Zalka Optika Police napszemüveg és Police optikai szemüvegkeret kollekciója megtekinthető a www.szemuvegkeret.com oldalon.