Szemüvegmegoldások napos helyzetekre akár 25% kedvezménnyel
És az olvasnivalót ajándékba adjuk!

Az akció időtartama: 2019. június 1 – 30.

Szemüvegmegoldások napos helyzetekre akár 25% kedvezménnyel

AZ AKCIÓ RÉSZLETEI:
• Komplett dioptriás napszemüveg vagy fényresötétedő szemüveg készítése esetén Ön akár 25% kedvezményre jogosult a szemüveglencsék árából.
• Az akcióban részt vevő szemüveglencsék: Hoya Sensity fényresötétedő, polarizált és színezett szemüveglencsék. A lencsék pontos listájáról érdeklődjön üzletünkben!
• A 25% kedvezmény mellett Ön 2 000 Ft-os Libri vásárlási utalványt kap ajándékba komplett dioptriás napszemüveg vagy fényresötétedő szemüveg vásárlása esetén. Az ajánlat a készlet erejéig érvényes.

AZ AKCIÓBAN RÉSZT VEVŐ TERMÉKEK:
Dioptriás napszemüveglencsék
• Polarizált napszemüveglencsék (egyfókuszú M.A.P. és gyártott, Sync III és Sync III i, progresszív és Sportive Polarizált lencsék)
• Mirror M.A.P. szemüveglencsék
• Magas bázisgörbületű lencsék
• Sportive lencsék (egyfókuszú és progresszív)
• DriveWear lencsék
• Hilux Eyas 1.60 Sensity HVLL / SHV M.A.P. (raktári) lencsék
• Hilux 1.50 Sensity HVLL / SHV / HVA M.A.P. (raktári) lencsék
• Sensity Shine és Sensity Dark gyártott fényresötétedő opcióval ellátott lencsék felára

TERMÉKAJÁNLÁS:
A Hoya dioptriás napszemüveglencséket ajánljuk minden vásárlónknak, aki a saját dioptriájában készített, teljes körű UV-védelmet biztosító napszemüveglencsékre vágyik! A Hoya megújult polarizált termékcsaládjának tagjait minden olyan szabadtéri tevékenységhez ajánlja, amelyek esetében fontos a visszaverődő fény kiszűrése (pl. vízi sportokhoz, strandoláshoz), mivel ezek lényegesen kontrasztosabb látást biztosítanak, mint a hagyományos napszemüveglencsék. A Hoya Mirror tükrös napszemüveglencsék, azon túl, hogy csökkentik a ragyogást, és megelőzik a szem megerőltetését, stílusos, elegáns megjelenést is biztosítanak viselőjüknek! A Hoya prizmakompenzációval készülő magas bázisgörbületű lencséit ajánljuk azon vásárlóink számára, akik aktív életet élnek, és kiemelten fontos számukra, hogy minden körülmények között tisztán, élesen lássanak. A magas vizuális teljesítményt és maximális kényelmet biztosító, rendkívül esztétikus Hoya Sportive lencséket ajánljuk a sportos életet élő vásárlóinknak!
A Sensity fényresötétedő szemüveglencséket ajánljuk az aktív életet élő és/vagy fényérzékeny vásárlói számára, továbbá bárkinek, aki kényelmes megoldásra és tökéletes védelemre vágyik a különböző fényviszonyok között!
A széles termékválasztékban elérhető Sensity, Sensity Dark és Sensity Shine szemüveglencséket ajánljuk az aktív életet élő és/vagy fényérzékeny vásárlóink számára, továbbá bárkinek, aki kényelmes megoldást és tökéletes védelmet igényel a különböző fényviszonyok között! A Sensity lencsék tökéletes védelmet biztosítanak a ragyogás ellen, miközben kontrasztos látást és természetes színérzékelést is biztosítanak viselőjüknek. A SENSITY DARK lencsék nem csak az UV-fényre, hanem látható fényre is reagálnak, így még a gépjárművek szélvédője mögött is besötétednek. A SENSITY SHINE réteg alapja egy Dark réteg, tükrös réteggel
kiegészítve, a mai divattrendeknek megfelelően. A tükrös réteg kültéren intenzívebb, beltéren viszont alig észrevehető.

TOVÁBBI TUDNIVALÓK:
A promóciónk során 20% kedvezményt biztosítunk Önnek a Hoya napszemüveglencsék áraiból, és akár 25% kedvezményt a Hoya Sensity fényresötétedő lencsék áraiból. Az akciós áraink más kedvezményekkel nem összevonhatóak! Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Raktárhiány esetén az akcióban résztvevő M.A.P. lencsék szállítási határideje meghosszabbodhat. Az akciós termékek pontos listáját keresse üzletünkben!

Az ajándék 2 000 Ft-os Libri vásárlási utalvány a készlet erjéig érhető el !
Az ajánlat nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját. Az akció pontos részleteiről érdeklődjön üzletünkben.