Az újszerű vizsgálatok kimutatták, hogy a mindenütt jelenlévő internetnek és a gyors technológiai fejlődésnek köszönhetően egyre több új üzleti modell jön létre, ami együtt jár a fogyasztók magatartásának és reakcióinak változásával. Az új technológiáknak köszönhetően az ügyfelek sokkal, több információval rendelkeznek a termékekről, szolgáltatásokról, vállalkozásokról vagy az intézményekről. A tudatos fogyasztók információkat gyűjtenek azokról a cégekről, melyektől vásárolni szeretnének. Értelemszerűen tudni akarják, hogy az adott vállalkozás mennyire megbízható, nem kevés szabadidőt áldozva erre, mindehhez természetesen a világhálót használva.

Ennek tudatában a rybniki központú cégnél megszületett az ötlet egy olyan szolgáltatás létrehozására, amely elősegíti az ügyfelek és a vállalkozások számára a megbízható együttműködést. A megbízható cég tanúsítvány 2014 óta van jelen a magyar piacon, a projektet a lengyel székhelyű CBOK Sp. z o.o. hozta létre 2013-ban. Ezek után a megfelelő szakértelemmel kifejlesztettek egy olyan innovatív kutatási módszert, amely lehetővé tette egy úgynevezett Vélemény Faktort meghatározó algoritmus létrehozását.

A vizsgálati módszer egy teljesen innovatív és szerzői jogvédelem alatt álló, a véleményeket átvizsgáló tényezőkön alapul. A ÜVVKözpont a saját költségén vizsgálatokat folytat le minden magyar vállalkozásról, ezt a speciális intelligens programot használva, amit kezdetektől a CBOK fejlesztett ki. Érdemes hangsúlyozni, hogy az ÜVVKözpont jelenleg az egyedüli cég Magyarországon, amely ilyen típusú vizsgálatot folytat le.

Megbízható cég tanúsítvány

A Vélemény Faktort arra találtuk ki, hogy az erre a célra kifejlesztett algoritmus kimutassa, mennyi negatív véleményt találhatnak a potenciális ügyfelek az interneten. A Megbízható Cég tanúsítvány tehát egy bizonyítvány arról, hogy az adott cég kifogástalan véleményekkel rendelkezik az interneten, ami a mai világban elismerésre méltó. A Megbízható Cég tanúsítvány célja mindenekelőtt a résztvevők pozitív megjelenése az ügyfelek előtt.

Az egész rendszernek alapvető célja, hogy minél több potenciális ügyfélhez jusson el az az üzenet, hogy a résztvevő cégek megbízható szolgáltatásokat nyújtanak, ami segít kiemelkedni a konkurencia közül. Az ÜVVKözpont Kft. nagy figyelmet és pénzügyi erőforrást fordít arra, hogy a Megbízható Cég tanúsítvánnyal rendelkező vállalkozások képviselete megfelelő legyen. Ezért alapszolgáltatásnak számít az e-névjegykártya mely a www.megbizhatoceg.com oldalon található meg. A Zalka Optikáé: http://www.megbizhatoceg.com/show,9870,zalka-optika

Szöveg forrása a http://www.megbizhatoceg.com oldal.