+(36) 70 455-6631 optika@zalkaoptika.hu

AKCIÓS AJÁNLATUNK:

Hoya multifokális szemüveglencsék 40% kedvezménnyel a Látás Hónapja alkalmából!

Az akció időtartama: 2021. október 1-31.

AZ AKCIÓBAN RÉSZT VEVŐ TERMÉKEK:
• Daynamic multifokális szemüveglencsék
• Balansis multifokális szemüveglencsék

TERMÉKAJÁNLÁS:
Balansis szemüveglencsék:
Felmérések szerint, a progresszív lencseviselők által a szemüvegvásárláskor leginkább meghatározónak tartott szempontok a következők: vizuális kényelem, stabilitásérzet, könnyű megszokás, megfizethető ár és esztétikus megjelenés. A Balansis termékcsaládot úgy alkottuk meg, hogy 100%-ban megfeleljen ezeknek az elvárásoknak!
Daynamic szemüveglencsék: Teljesen hátsó felületi tervezésű, kedvező ár-érték arányú, modern progresszív lencsék, amelyek ideális megoldást jelentenek az első progresszív lencseviselők számára is. Tökéletes látást biztosítanak minden távolságra, és nagyobb keretválasztási szabadságot tesznek lehetővé, a látásminőséget érintő kompromisszumok nélkül!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:
Akciónk során 40% kedvezményt biztosítunk Önnek a Balansis és Daynamic multifokális szemüveglencsék áraiból. A szemüveglencsék minden törésmutatójával és minden felületkezelésével részt vesznek a promócióban. Az akcióban – ahol elérhetőek – a Sensity fényresötétedő lencsék lencsék is részt vesznek, azonban a kedvezmény e termékek esetében a lencsék alapárára vonatkozik, a fényresötétedő opció ára nem változik. Az akció ideje alatt a szemüveglencsék szállítási ideje 10 munkanapra változik. A promóció pontos részleteiről érdeklődjön üzletünkben.
Az ajánlat nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját.