A Hoyalux iD multifokális lencsék a Hoya legmodernebb és legprecízebb technológiával készülő prémium termékei, melyeket most rendkívül kedvező áron, 35% kedvezménnyel kínálunk!

Az akció 2016. április 24-ig tart.

Hoyalux iD akció

Az akcióban résztvevő termékek:

Hoyalux iD MyStyle V+
Hoyalux iD LifeStyle V+
Hoyalux iD LifeStyle V+ X-Act
Hoyalux iD WorkStyle V+

Az akcióban résztvevő termékek, ahol elérhetőek, Sensity fényresötétedő változatban is részt vesznek az akcióban (ebben az esetben a kedvezmény a Hoyalux iD lencse alapárára vonatkozik, a Sensity opció ára változatlan).

Termékajánlás:

Hoyalux iD MyStyle V+
A Hoya legexkluzívabb, prémium progresszív szemüveglencséje. Korlátlan tervezési variációban kapható, így a személyre szabott szemüveglencse fogalmát egy még magasabb szintre emeli. Ajánljuk minden vásárló számára, aki 100%-ban személyre szabott progresszív megoldásra vágyik!

Hoyalux iD LifeStyle V+, Hoyalux iD LifeStyle V+ X-Act
A Hoyalux iD LifeStyle V+ és Hoyalux iD LifeStyle V+ X-Act prémium progresszív szemüveglencsék a Hoya „könnyen felírható” FreeForm multifokális lencséi. Mindkét típus két tervezésben kapható, így ideális választás lehet mind a tapasztalt presbióp vásárlóknak, mind az első progresszív lencse viselőknek. A Hoyalux iD LifeStyle V+ X-Act lencse a viselő személyes szemüveg viselési szokásait és vizuális igényeit is még nagyobb mértékben figyelembe veszi!

Hoyalux iD WorkStyle V+
A Hoya legújabb fejlesztésű, személyre szabott beltéri szemüveglencséje, mely a vásárló személyes munkakörülményeinek és szemüveg viselési szokásainak figyelembevételével kerül kialakításra. Három tervezési variációban elérhető: Close, Screen, Space.

Forduljon hozzánk bizalommal, megtaláljuk az Önnek megfelelő, személyre szabott megoldást!