Ebből a cikkből minden lényeges információt megtudhat a Hoya legújabb fejlesztésű progresszív szemüveglencséjéről, a Hoyalux iD LifeStyle V+ lencséről.

A Hoyalux iD LifeStyle V+ egy különleges szemüveglencse, amelynek kialakításakor az Ön visszajelzéseit, valamint szemüveg viselési szokásait és vizuális igényeit is figyelembe vették!

Hoyalux iD LifeStyle V+

Egy multifokális szemüveglencse, amelyet Ön inspirált

Igazság szerint a Hoyalux iD LifeStyle V+ szemüveglencse kifejlesztését Ön inspirálta. Akár anélkül, hogy tudatában lett volna, Ön is hozzájárult e lencse létrejöttéhez, azáltal, hogy fontos információkkal látta el a Hoyát – látszerészén keresztül – az életstílusával és vizuális igényeivel kapcsolatos visszajelzései által. Ezeknek az adatoknak, valamint a különböző kutatások és szemüveg viselési tesztek során nyert eredményeknek köszönhetően, fontos információkra tettek szert a mai modern, változó világ által támasztott vizuális igényekkel kapcsolatban. Mindez egy teljesen új tervezésű progresszív szemüveglencse kifejlesztését eredményezte:
ez a Hoyalux iD LifeStyle V+ lencse, amelyet Ön inspirált, és a Hoya hozott létre.

Csúcsminőségű lencse + előnyökkel

A Hoya prémium kategóriájú progresszív lencséi nyugodt, természetes látást biztosítanak viselőjüknek minden távolságra. Emellett, széles, torzításmentes látómezőt nyújtanak, és könnyű képváltást tesznek lehetővé a távoli és a közeli képek között.

A Hoyalux iD LifeStyle V+ szemüveglencsék a fenti tulajdonságok mindegyikével rendelkeznek, és ezek mellett – a legújabb technológiai eljárásoknak köszönhetően – a mai modern, gyorsan változó világ által támasztott vizuális követelményeknek, és a modern szemüvegkeret divatnak is képesek eleget tenni.

Hoya Hoyalux iD LifeStyle

A Hoyalux iD LifeStyle V+ lencse legfontosabb előnyei:
– Maximális látásélesség, éles kép észlelés
– Nyugodt, természetes látás minden körülmények között
– A lehető legpontosabb korrekció, jobb látásminőség
– Stabil képalkotás a modern kor mindennapi eszközeinek (pl. okos- telefon, táblagép) használata közben is
– Két különböző tervezésben kapható, hogy az Ön egyedi vizuális igényeinek még nagyobb mértékben megfeleljen

Megszokási idő:
Minden alkalommal, amikor új szemüveglencsét vásárol, számolnia kell egy rövidebb megszokási idővel, mivel az emberi agynak idő kell ahhoz, hogy hozzászokjon az új lencséhez.
Mindez különösen igaz a multifokális lencsék esetében, amelyeknél a megszokási idő általában 1 naptól 3 hétig terjed.
A megszokási idő hossza számos tényezőtől függ, amelyek közül a legfontosabbak:
– Távolra és közelre felírt dioptria érték
– Addíciós érték növekedése
– Szemüveg viselési tapasztalat

Hoya Hoyalux iD LifeStyle V+

A szemüveg karbantartása

A Hoyalux iD LifeStyle V+ szemüveglencsék tartós alapanyagból készülnek, és kiváló minőségű tükröződéscsökkentő felületkezelésekkel kaphatóak. Fontos azonban, hogy Ön az alábbi tanácsokat is megfogadja, annak érdekében, hogy szemüvege a lehető leghosszabb élettartamot érhesse el!

Kezelési tanácsok
– Mindig 2 kézzel vegye fel/tegye le szemüvegét, és az orrnyeregnél tartsa, ne a száraknál.
– Tárolja szemüvegét megfelelő méretű, kemény szemüvegtokban.
– Sose tegye szemüvegét a lencse domború oldalával lefelé.
– Sose tegye szemüvegét hőforrás (pl. sütő vagy fűtőtest) közelébe, ne hordja szaunában, és ne hagyja az autóban meleg nyári napokon.
– Kerülje a szemüveg vegyi anyagokkal való érintkezését (pl. aceton, ragasztó, parfüm, hajlakk, mosogató- szer, tisztítószerek, rovarirtó szerek), mivel ezek maradandó károsodást okozhatnak a lencsén.

Tisztítási tanácsok
– Használjon puha, tiszta (pl. mikroszálas) törlőkendőt a mindennapi tisztításhoz. Ne használjon olyan törlőkendőt, amelynek mosásakor öblítőt használt, mert az homályos foltot hagyhat a lencsén.
– Kerülje a papírtörlők használatát is (pl. papír zsebkendő), mert farostokat tartalmaznak, amelyek megkarcolhatják a lencsét.
– Amennyiben szemüveglencséje komolyabb tisztítást igényel, öblítse le langyos vízzel, hogy a kemény porszemektől megszabaduljon.
– Használjon enyhe, pH semleges tisztítófolyadékot vagy speciális szemüvegtisztító folyadékot annak érdekében, hogy a zsírfoltok is eltűnjenek.