AKCIÓS AJÁNLATUNK:
Hoya munkaszemüveg és digitális eszközökhöz kifejlesztett szemüveglencsék 25% kedvezménnyel!

AZ AKCIÓ IDŐTARTAMA: 2023. szeptember 1. – október 31.

AKCIÓBAN RÉSZT VEVŐ TERMÉKEK:

Hoyalux iD, beltéri és SYNC III, továbbá BlueControl réteggel ellátott egyfókuszú szemüveglencsék

TERMÉKAJÁNLÁS:

Ajánljuk vásárlóinak a SYNC III lencséket, melyeket a digitális képernyők kihívásaihoz terveztek. Ezek a forradalmi szemüveglencsék normál, távoli szemüvegként működnek, azonban a lencsék alsó részén egy „teljesítménynövelő zóna” található, ahol finoman változik a dioptriaérték, így e lencsék segítenek a szemizmok pihentetésében, és megkönnyítik a fókuszálást a közeli feladatok során.

A Hoya beltéri szemüveglencséi kézenfekvő megoldást kínálnak ezekre a problémákra. Míg a hagyományos olvasószemüveg-lencsék elégtelen szélesség- és mélységészlelést tesznek lehetővé, a Hoya beltéri lencséi sokkal nagyobb mértékben biztosítják ezeket.

Megdöbbentő, de az irodai, illetve más beltéri munkát végző alkalmazottak 70%-a szenved nyakfájástól munkája miatt. Míg a székek és íróasztalok megfelelő elrendezése, beállítása, valamint a helyes testtartás egyaránt fontosak, ezek a lépések nem elégségesek a megfelelő szemüvegviselet nélkül. A nem megfelelő szemüveg viselése felesleges fejmozgást, illetve túl erőteljes fejbillentéseket eredményez munka közben.

Korlátok nélküli intenzív olvasáshoz

Az egyfókuszú szemüveglencsékhez hasonlóan az SupeReader közeli távolságra nyújt támogatást. A lencse hozzáadott értékét a megnövekedett mélység- és szélességkorrekció jelenti. Ennek köszönhetően az SupeReader szemüveglencse kiváló választás azok számára, akik intenzíven olvasnak, és a mélységészlelés terén rugalmasságra van szükségük.
Az SupeReader szemüveglencse ideális beltéri használatra. Az aszimmetrikus kialakításnak köszönhetően természetes binokuláris látást biztosít viselőjének. Megnöveli a látómezőt, így lehetővé válik az állandó fejmozgatás nélküli,  nyugodt olvasás.

Tökéletes megoldás beltéri munkavégzéshez

Beltéri munkaszemüveg, mely tökéletes megoldást kínál az irodai munkavégzéshez és olvasáshoz. A széles torzításmentes látómezőnek köszönhetően a munkatávolságon megnövelt látásélményt nyújt a viselőnek, így például számítógépes munka közben kényelmesebb munkavégzést tesz lehetővé.

BlueControl a Hoya prémium felületkezelése, amely a digitális eszközök által kibocsátott káros kék fény szűrésére szolgál. Ez a felületkezelés jelentősen csökkenti a digitális eszközök által kibocsátott, szemünkbe jutó kék fény mennyiségét. A BlueControl réteg plan lencsékre is elérhető, ezért a korrekciót nem igénylő vásárlóinknak kék fény szűrő szemüvegként is ajánljuk! 

AZ AKCIÓ RÉSZLETEI:
Akciónk keretében 25% kedvezményt nyújtunk Önnek a Hoya multifokális, beltéri és SYNC III, továbbá BlueControl réteggel ellátott egyfókuszú szemüveglencsék árából. Az akció ideje alatt a szemüveglencsék szállítási ideje 5 és 10 munkanapra változik. 
Az ajánlat nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját. Az akció pontos részleteiről érdeklődjön üzletünkben.