Bemutatjuk az Avaira kontaktlencsét a Cooper Vision-től: tapasztalja meg a nedvesíthetőséget, ami a felszínnél mélyebbre hat!
Megérkezett a Cooper Vision szilikon hidrogél kontaktlencse családjának legújabb tagja, az Avaira.

Avaira kontaktlencse

Az Avaira ideális az új kontaktlencse viselőknek, vagy olyan vásárlóknak, akik kényelmi okok miatt hagytak fel a kontaktlencse viseléssel és azoknak, akik kényelmesebb kontaktlencsét szeretnének a meglévő régebbi, merevebb szilikon hidrogél helyett.

Az Avaira két hetes kihordású, kitűnő ár-érték arányú, 46%-os víztartalmú, harmadik generációs SIH alapanyagból, magas Dk-val és alacsony modulussal rendelkező, egyedülálló Aquaform technológiával készült kontaktlencse.

Az Aquaform a Cooper Vision által kifejlesztett egyedülálló alapanyag, mely egy természetes úton nedvesedő szilikon hidrogél kontaktlencsét eredményez és kizárólag a Biofinity és Avaira kontaktlencsék tartalmazzák.

Az Aquaform technológia titka, hogy a kontaktlencse hosszabb szilikon láncokat tartalmaz. A hosszabb szilikonlánc hatékonyabb oxigénszállítást eredményez, megköti a vízmolekulákat, ezáltal természetes módon és folyamatosan nedvesen tartja a kontaktlencse alapanyagát. Sőt a hosszabb szilikon láncok miatt kevesebb szilikon szükséges a magasabb Dk eléréséhez, így magasabb lesz a víztartalom, amitől kényelmesebb lesz a kontaktlencse még a nap végén is.

Avaira

Az Avaira pozitív jellemzői:

1. Természetes nedvesedés

Természetesen nedvesedő, így kisebb eséllyel van szükség nedvesítőcseppekre. Az Avaira minden fajta felületkezelés és nedvesítő ágens hozzáadása nélkül is nedves marad, nagymértékben hozzájárulva a komfort érzet növeléséhez és a depozitumok minimalizálásához.

2. Magas oxigén áteresztés

A napi viseléshez több, mint elégséges szintű oxigént ad (Dk/t=125), épségben tartva a cornea fiziológiáját.

3. Fejlett geometria

Optimalizált hátsó felszín és a lekerekített szélkiképzés könnyű illesztést és kényelmesebb lencsét eredményez.

4. Alacsony modulus

Az Avaira alacsony modulusa rugalmas lencsét és kimagasló kényelmet nyújt viselőjének.

5. Aberrációt közömbösítő rendszer (ANS)

Az egyedülálló aszférikus geometria megnöveli a látásélményt, a szemben és a kontaktlencsében lévő szférikus aberrációkat egyszerre közömbösíti.

6. UV-szűrő

Az Avaira kontaktlencsék UV-szűrőt tartalmaznak, mely óvja a szemet a káros UV sugaraktól. Mivel nem az egész szemfelületet takarja, ezért nem helyettesíti a megfelelő UV-szűrős napszemüveg viseletét.

Technikai paraméterek:

 • Alapanyag: Enfilcon A
 • Víztartalom: 46%
 • Bázisgörbület: 8.40 mm (+dioptria) és 8.50 mm (-dioptria)
 • Átmérő: 14.2 mm
 • Dioptria tartomány:+8.00/-12.00 (+/-6.00 D-ig 0.25 D lépésköz, a felett 0.50 D lépésköz)
 • Középvastagság: 0.08 mm (-3.00 D-nál)
 • Dk (ISO 9913-1-1998): 100
 • Dk/t: 125 (-3.00 D-nál)
 • Geometria: aszferikus elülső felszín, lekerekített szélkiképzés
 • Kezelési színezet: Softblue (halványkék)
 • UV-szűrés: van

Keresd az Avaira-t az optikában!