+(36) 70 455-6631 optika@zalkaoptika.hu

A Zalka Optika ügyfelei magas szintű normákat állítanak az új szemüvegük elé. Azt várják, hogy szakszerű tanácsadást, gyors szolgáltatást és végül remekül beállított szemüveget kapjanak, aminek a végső célja a tökéletes, kényelmes látás.
Ennek elengedhetetlen feltétele a VisuReal rendszer. Ez a világújdonság megtalálható üzletünkben. Minden szemüveget ezzel jelölünk fel a tökéletesen elkészített szemüveg érdekében.

visureal

A videó centráló visuReal rendszer javítja az optikai szolgáltatást az optikus és az ügyfél között.
A visuReal rendszernek köszönhetően state-of-the-art technológia automatikusan és gyorsan ad meg minden fontos paramétert amit a lencse gyártás igényel az egy pár szemüveglencse legyártásához. Egyszerű, gyors, de rendkívül pontos működés garantálja a tökéletes eredményt.

A visuReal különböző mérési lehetőségeket kínál. Akár közeli vagy távoli PD mérést, ülve vagy állva. Minden érték pontos, reprodukálható és ellenőrizhető.
Ez a rendszer kínálja fel az ügyfél jobb életminőségét javító, az optimális látáshoz igazított legpontosabb személyre szabott multifokális szemüveglencsét!

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode

A visuReal egy egyedülálló és széles körű funkciókkal rendelkező mérő rendszer. Emellett automatikusan meghatározza azt a hét jellemző értéket, amivel személyre szabott egyedi szemüveget tudunk készíteni, valamint automatikusan kijavítja azokat a hibákat, ami miatt esetleg Önnek kevésbé komfortos lenne a szemüvege.

VisuMovie – A keret bemutatása a szemüveglencse színének kiválasztása és tanácsadás

Segítségével tetszőleges számú képeket és rövid videókat készítünk az Ön által kiválasztott keretről, és illusztráljuk a lencse vastagságát, a tükröződésmentes bevonatot, a lencse színezetét ahogyan el fog készülni a kiválasztott szemüveg a keretbe. Ezt mind lépésről lépésre egyeztetni tudjuk Önnel, hogy a legtökéletesebb szemüveget készíthessük el.

visureal4

Ha többet szeretne megtudni a VisuRealról, kattintson IDE