+(36) 70 455-6631 optika@zalkaoptika.hu
A Sensity lencséket azért alkotta meg a Hoya, hogy kényelmes megoldást nyújtsanak a fényre érzékenyebb szemüvegviselők számára. Emellett, kontrasztos látást és természetes színérzékelést is biztosítanak. A Sensity lencsék 3 természetes színárnyalatban kaphatóak, amelyeket a szakértők a napszemüvegtrendek figyelembevételével fejlesztettek ki, a garantáltan divatos megjelenés érdekében.

Hoya Sensity fényresötétedő szemüveglencsék

A Sensity lencsék típusait egyedi jellemzőik alapján különböztethetjük meg egymástól:

Sensity Dark fényresötétedő lencse

A Sensity Dark lencsék kültéren – az UV és a látható fény hatására – extra sötét színt vesznek fel, így rendkívüli teljesítményt nyújtanak viselőik számára a szabadtéri tevékenységekhez. E lencsék még au autó szélvédője mögött is besötétednek, és nagyon erős fényviszonyok között, illetve magas hőmérséklet esetén is első osztályú kényelmet biztosítanak. Emellett, a Sensity Dark lencsék annyira átlátszó színt vesznek fel beltéren, amilyet még sosem tapasztalt.

Sensity Shine fényresötétedő lencse

A Sensity Shine lencsék szintén extras sötét színt vesznek fel kültéren, de ezt egészen különleges módon teszik: divatos megjelenéstbiztosítanak viselőiknek a tükrös rétegnek köszönhetően, amely kültéren intenzívebb, beltéren viszont alig észrewvehető. A trendi, elegáns megjelenést szem előtt tartó viselői számára így a Sensity Shine lencse jelentheti az ideális megoldást! A tükrös rétegnek és a kitűnő fényresötétedő technológiának köszönhetően a Sensity Shine lencsék megtestesítik a napszemüveglencsék evolúcióját!

A hagyományos Sensity lencsék rendkívüli kényelmet biztosítanak

Az első Sensity lencséket a Hoya lencsegyártó cég 2014-ben mutatta be, azzal a céllal, hogy a szemüvegviselők számára különleges kényelmet biztosítsanak, minden fényviszony esetén. A Stabilight Technológiájának és más innovatív eljárásoknak köszönhetően, még ma is ez az úttörő termék képezi a Sensity termékcsalád alapját.

Ismerje meg a Sensity Dark szemüveglencsét, a fényresötétedő lencsék legújabb generációját, amely rendkívüli teljesítményt biztosít viselőinek!

A Sensity lencsék kültéren pillanatok alatt besötétednek, beltéren pedig gyorsan kivilágosodnak, így kényelmes látást biztosítanak minden fényviszonyok között. A Sensity Dark lencsék, emellett extra sötét színt vesznek fel kültéren, így még nagyobb kényelmet biztosítanak a szemüvegviselőknek!

Sensity Dark fényresötétedő lencse

A Sensity Dark lencsék extra sötét színt vesznek fel a szabadban, sőt, még az autó szélvédője mögött is, így rendkívüli teljesítményt nyújtanak vásárlói számára a szabadtéri tevékenységekhez. Emellett a Sensity Dark lencsék annyira átlátszó színt vesznek fel beltéren, amilyet még sosem tapasztalt!

Kinek ajánljuk?

A Sensity Dark lencséket elsősorban azoknak a vásárlóknak ajánljuk, akik sok időt töltenek a szabadban, sokat vezetnek és/vagy fényérzékenyek.

Jellemzők:

  • Egyenletes teljesítmény minden éghajlaton, évszakban és körülmények között, a Stabilight Technológiának köszönhetően
  • Különleges termékkombinációk a szemüvegviselők egyedi igényeihez igazítva
  • Rendkívül kontrasztos látás és a ragyogás csökkentése, a természetes színárnyalatoknak köszönhetően
  • 100% védelem az UV-sugarakkal szemben

A Stabilight Technológia a Sensity fotokromatikus lencsék kategóriáját egy magasabb szintre emeli. Ez az eljárás biztosítja a Sensity lencsék kiegyensúlyozott teljesítményét, minden éghajlaton, évszakban és körülmények között. A Sensity lencsék pillanatok alatt egy 3-as kategóriájú napszemüveglencsévé sötétednek a szabadban, míg beltéren a korábbiaknál is gyorsabban világosodnak ki, és tökéletes átlátszóságot érnek el. Ráadásul, eközben végig 100% UV-védelmet biztosítanak. Mindennek köszönhetően a Sensity lencsék rendkívüli kényelmet és védelmet biztosítanak a szemüvegviselők számára.

Ismerje meg a Sensity Shine szemüveglencsét, a fényresötétedő lencsék legújabb generációját, amely rendkívül divatos megjelenést biztosít viselőinek!

A Sensity lencsék kültéren pillanatok alatt besötétednek, beltéren pedig gyorsan kivilágosodnak, így kényelmes látást biztosítanak minden fényviszonyok között. A Sensity Shine emellett stílusos megjelenést biztosít viselőjének, és extra sötét színt vesz fel kültéren, így megtestesíti a napszemüveglencsék evolúciójának következő állomását!

A Sensity Shine lencsék divatos megjelenést biztosítanak vásárlóinak a tükrös rétegnek köszönhetően, amely kültéren intenzívebb, beltéren viszont alig észrevehető. További előnyük, hogy extra sötét színt vesznek fel kültéren, így különleges kényelmet is nyújtanak a szemüvegviselőknek.

Kinek ajánljuk?
A Sensity Shine lencséket azoknak a vásárlóknak ajánljuk, akik sok időt töltenek a szabadban, fényérzékenyek, és/vagy érdeklődnek a divat és az innováció iránt.

Vásárlói előnyök:

  • Extra sötét szín kültéren
  • Az autó szélvédője mögött is besötétednek
  • Rendkívül gyors kivilágosodás beltéren
  • A napszemüveg tökéletes alternatívája
  • 100% védelem az UV-sugarakkal szemben
  • Ragyogás csökkentése

A Shine lencsék is három természetes színárnyalatban kaphatóak. Emellett, a Sensity Shine lencsék esetében minden színhez tartozik egy ahhoz illeszkedő, enyhén tükrös réteg is:

Sensity Shine fényresötétedő lencse

Valóságos művészet azoknak a színeknek a kiválasztása, amelyek a látásélmény megtartása mellett csökkentik a ragyogást, és a színélmény feláldozása nélküli, kontrasztos látást biztosítanak. A Hoya három ilyet alkotott meg: egy természetes szürke árnyalatot, egy melegebb barnát, és egy élénk, de enyhe intenzitású zöldet. A színeket a szakértők úgy határozták meg, hogy illeszkedjenek a divattrendekhez, és természetes színérzékelést, valamint rendkívül kontrasztos látást biztosítsanak.

A Sensity lencsék különböző kombinációkban érhetőek el, annak érdekében, hogy minden lehetséges viselői igénynek megfeleljenek. A Hoya szinte összes egyfókuszú, bifokális és progresszív termékével kaphatóak, így minden szemüvegviselő garantáltan megtalálja a tökéletes fényresötétedő megoldást számára!