+(36) 70 455-6631 optika@zalkaoptika.hu

2011. február 01-től új szolgáltatással állunk rendelkezésére a Zalka Optika üzletében Székesfehérváron a Koronázó tér 4.sz alatt. (Romkertnél)

Az első 2 alkalom ingyenes, próbálja ki!
Szem-wellness (szemmasszázs) készülékkel.
KOMBINÁLT-AKUPRESSZÚRÁS-SZEMMASSZÁZS

szemwellness, szemmasszázs

Amikor szemünk fáradt a stressztől és enyhén megdörzsöljük a szemünket hogy csökkentsük a feszültséget, ez a masszázsnak egy bizonyos fajtája. Nyomással és dörzsöléssel idegeinket stimuláljuk, próbáljuk szemünk normális működését helyreállítani.
Fiziológiai és anatómiai szempontból ezt úgy lehet magyarázni, hogy a szem környékét átszövő idegeket és hajszálereket masszírozzuk meg.
Amikor ezt a területet megfelelően stimuláljuk, javul a vérkeringés, ami lehetővé teszi, hogy szemünk ismét normálisan működjön és javuljon az ellenálló képességük a szembetegségekkel szemben.

A kínai JING LUO akupunktúrás elmélet szerint a máj és vese pontok szemeink körül helyezkednek el. Ha tehát ezt a masszázst megfelelő intenzitással és ritmussal végezzük, “lelkünk tükrei” világosabbak és szebbek lesznek, megvalósul tehát szemünk megfelelő “karbantartása”.

A szemmasszázs készüléket úgy alakították ki, hogy az a szem körüli kilenc JING LUO pontra fekszik fel. A szem körüli 20 akupunktúrás pontot a maszk belsejében terápiás anyagból kialakított nyúlványok masszírozzák, statikus vibrációs masszírozási ciklusokkal.

szemkörüli akupresszúrás pontok

A szemmasszázs kiválóan alkalmas:

– kifáradásos szempanaszok, valamint fejfájás, megerőltetésből vagy irritációból eredő könnyezés csökkentésére

– a fej vérkeringésének, továbbá fiatalkori átmeneti rövidlátásnak és időskori gyenge látásnak a javítására

– szem körüli karikák, ráncok, táskák eltüntetésére, fáradtság és stressz által okozott álmatlanság megszüntetésére, relaxációra

szem masszázsA készülék használatával elérhető eredmények:

1. Napi 5 perc. Szemei fényesebbek, látása élesebb lesz.

2. Végezze a szem wellnest naponta kétszer, 30-40 napon keresztül. A készülék csökkenteni fogja vagy megszünteti a szem duzzanatát, amit ott általában víz és zsír felhalmozódása okoz.

3. A szemmasszázs 30 napos folyamatos használata segít a szem alatti táskák és a szem körüli sötét karikák eltüntetésében is, amit általában a nem elegendő, nem kielégítő alvás és gyenge vérkeringés okoz.

4. Naponta 5 percig használva a készülék megszünteti a fáradtság és stressz által okozott álmatlanságot.

5. A készülék napi 5 perces használata csökkenti, majd megszünteti a szem körüli ráncokat.

6. Napi kétszer 5 perces használata fenntartja a szem normális működését. Különösen fiatalok esetében, akiknél könnyen kialakul kismértékű vagy átmeneti rövidlátás, a készülék segíthet ennek megszüntetésében, helyreállítja a normális látást.

Kinek ajánlott a szem wellness?

1. Iskoláskorú fiataloknak, akik enyhe vagy átmeneti rövidlátásban szenvednek, ami az iskolai stressz, vagy a sok TV nézés miatt alakulhat ki. A masszírozó készülék használata enyhíti a szem túlérzékenységét, fáradtsága vagy irritációja által okozott kellemetlen tüneteket.

2. Azoknak, akiknek a szeme körüli ráncosodás vagy táskásodás alakult ki. A készülék a vérkeringés felpezsdítése által megelőzi ezek kialakulását, vagy eltünteti a ráncokat és a táskákat.

3. Azoknak, akik időskori távollátásban vagy szemvizenyőben szenvednek. A készülék ugyanis lelassítja a könnycsatornák eldugulását és a szemlencsék megkeményedését, megakadályozva ezáltal a szemfertőzések kialakulását.

4. Azoknak, akik rendszeresen, nagy távolságokra (hosszú időn keresztül) vezetnek gépkocsit. A készülék megelőzi a szem kifáradását, a látás javításával megakadályozhat baleseteket.

5. Azoknak, akik számítógépet kezelnek éjszakai műszakban dolgoznak vagy precíziós, kisméretű alkatrészekkel dolgoznak. A masszírozó megszünteti a megerőltetés érzését, a szemben kialakuló feszültséget.

szemwellness

Jöjjön el próbálja ki a Zalka Optikába a szem-wellness szemmasszázst!
Az első kettő kezelés ingyenes! Bejelentkezés szükséges!
Bejelentkezni a kezelésre: 22/506-457