+(36) 70 455-6631 optika@zalkaoptika.hu

A Suntech Intense szemüveglencséket a Hoya házon belül fejlesztette ki, így magas minőségük és tartósságuk garantált. A fejlett gyártási eljárás és a Hoya csúcsminőségű tükröződésmentesítő rétegei szintén hozzájárulnak ahhoz, hogy egy kiváló tulajdonságokkal bíró, modern fényresötétedő lencse szülessen.

Azon vásárlók számára, akik fontosnak tartják a kényelmet, a funkcionalitást és a mozgás szabadságát, a Suntech az ideális választás.

Suntech Intense Hoya

A Suntech jelenleg a Hoya legtartósabb és legmegbízhatóbb fotokromatikus lencséje kivételes élettartamának és a káros UV sugárzás ellen nyújtott védelmének köszönhetően.

Hoya Suntech Intense logo

A fényresötétedő szemüveglencsék, a Nap UV sugarait felhasználva, képesek alkalmazkodni a fényviszonyokhoz, ezáltal beltéren gyorsan kivilágosodnak, kültéren pedig besötétednek.
A fényresötétedő lencsék tehát kiváló megoldást jelentenek a dinamikus életet élő emberek számára, hiszen kényelmet biztosítanak számukra a mindennapokban, és jól alkalmazkodnak életstílusukhoz. A Hoya ezért elsődlegesen ezt a célcsoportot tartotta szem előtt, amikor kifejlesztette a Suntech Intense fényresötétedő szemüveglencséket.

Átlátszóból színezett lencse pillanatok alatt

fotokromatikus lencse

A Suntech Intense szemüveglencsék meglepően gyorsan alkalmazkodnak a változó fényviszonyokhoz és az anyag minden esetben megtartja tetszetős színét.
95%-os fényáteresztésükkel (Suntech Intense szürke, AR réteggel) beltéren rendkívül átlátszó színt vesznek fel.
Kültéren, aktivált állapotban 15%-os fényáteresztést (Suntech Intense szürke, AR réteggel) érnek el, és a fényviszonyoknak megfelelően, mindössze néhány perc alatt képesek kivilágosodni/besötétedni.
A Suntech Intense lencsék meleg, természetes színekben kaphatóak, ezzel is elegáns megjelenést biztosítva viselőjüknek.

Suntech Intense színek

Még lenyűgözőbb beltéren – Még kifejezőbb kültéren

A Suntech Intense tehát a Hoya legújabb generációs fényresötétedő lencséje, amely meglepően átlátszó beltéren, kültéren pedig egy sötét, élénk színt vesz fel egészen rövid idő alatt. Kiváló mindennapi megoldás a dinamikus életet élő emberek számára, mivel a lencse színe a fényviszonyoknak megfelelően változik, így többé nem lesz szükség arra, hogy a hagyományos optikai szemüvegét a napszemüvegével cserélgesse.

A Suntech Intense fényresötétedő szemüveglencsék legfőbb előnyei:

  • Gyorsan alkalmazkodnak a változó fényviszonyokhoz
  • Átlátszóbbak beltéren, sötétebbek kültéren (mint a korábbi generációs lencsék)
  • Meglepően átlátszók beltéren
  • Sötét, élénk színük lesz kültéren (barna vagy szürke)
  • A legújabb trendeknek megfelelő színekben kaphatók
  • Kényelmes látást biztosítanak egész nap
  • Védelem nyújtanak a káros UV sugarakkal szemben
  • Alapanyagok és tervezések széles választékában kaphatóak – szinte az össze Hoya szemüveglencse alapanyaggal, lencsekialakítással és felületkezeléssel (anti-reflex réteggel) kapható