+(36) 70 455-6631 optika@zalkaoptika.hu

A Stepper és Fusion by Stepper márkát azért szeretik vásárlóink, mert igazán megbízható keretekről van szó. Kényelmesek, időtállók és tartósak.
Nem véletlen, hogy Stepper 1970-es alapítása óta immár több, mint 30 éve jelen van a szemüvegkeretek piacán.

Designer eyewear by Stepper

Miben rejlik a titok?
A Stepper szemüvegkeretek tervezésekor a kényelem áll a középpontban.
A Stepper keretek kényelmének záloga pedig a német alapító, Hans Stepper, jelmondata, miszerint: “A kiváló szemüvegkeretek megtervezésének alapja az emberi arc felépítésének ismerete”.

Stepper eyewear

A tervezők harminc évvel ezelőtt dolgozták ki az alapelvet, ami alapján ma is készítik szemüvegkereteiket.
A szemüvegek súlypontja a középső részre, a hídra esik, így a maximális kényelem és a szemüveg archoz való illeszkedése úgy biztosítható, ha a tervezést a szemüveg középső részénél kezdik.

A Stepper mérnökei azonban a precíz tervezés és folyamatos fejlesztés mellett a divatra is nagy hangsúlyt fektetnek. A műanyag vagy fém női, férfi és uniszex modellek széles választékában bárki találhat számára megfelelő darabot.

Ráadásul a Stepp3 speciális modelljei a mindig megújuló megjelenés jegyében születtek, hiszen ezek a keretek 3 pár szárral vásárolhatók meg, melyek egyszerűen és gyorsan cserélhetők, így szemüvegét mindig ruhatárához és hangulatához igazíthatja.

A Stepper Exclusive limitált kollekciói pedig rafinált részleteikkel, egyedi design-megoldásokkal a valódi luxus érzetét keltik.

Stepper Exclusive nőStepper Exclusive ffi

A mérnöki tervezés mellett a jó alapanyagok biztosítják a Stepper szemüvegek tartósságát. A kényelem és a minőség mindenki számára elérhető.

Fusion by Stepper

A Fusion by Stepper szemüvegkeret kollekció minden egyes darabja az igen kedvező tulajdonságokkal rendelkező titánium alapanyagból készül.

Fusion the art of eyewearEzt a speciális anyagot az űrtechnológiában alkalmazták először, de mivel a titánium nagyon könnyű és kivételesen rugalmas anyag, így az optikai iparban is nagy hasznát vették speciális tulajdonságainak.

A titániumból készült Fusion szemüvegkeretek rendkívül könnyűek, így maximális kényelmet biztosítanak viselőjüknek. Egy Fusion keretben szinte úgy érezheti, hogy nem visel szemüveget, hihetetlen kis súlya nem okoz kellemetlen érzést sem az orron, sem a fülön.

A Fusion szemüvegkeretek igen ellenállóak, köszönhetően az alapanyag rugalmasságának, ezért akár extrém vagy hétköznapi igénybevétel esetén is megállják helyüket és a fémallergiásoknak sem okoz gondot a keret viselése.

A kényelem mellett természetesen a divatról sem kell lemondani, mert a Fusion kollekciókban a klasszikus és divatos formák is megtalálhatók.
A Fusion szemüvegkeret kollekció minden egyes darabja kényelmes, strapabíró és divatos.

Keresse a Stepper szemüvegkereteket a Zalka Optika székesfehérvári üzletében, vagy a www.szemuvegkeret.com/webaruhaz/category/stepper-optikai-szemuvegkeretek/ oldalon