+(36) 70 455-6631 optika@zalkaoptika.hu

Szabad, erős és határozott. Ezek a szavak jellemezték eddig leginkább a Police életérzést és éppen ezért a Police reklámarcait is. Bruce Willis, Antonio Banderas, George Clooney és David Beckham után a csapat most egy újabb focistával bővült. A Police márka nagykövete ugyanis 2014-től Neymar da Silva Santos Júnior, vagy ahogyan nemes egyszerűséggel a rajongók nevezik őt: Neymar.

Police Neymar jr

Neymar Jr, a labdarúgó csodagyerek, tehetségét a legendás Peléjéhez hasonlítják, a brazil válogatott és az FC Barcelona csatára, a brazil konföderációs kupa legjobb játékosaként elnyerte a torna Arany Labda díját.

Police V1914, V1894

Neymar személyisége tehát egyértelműen kifejezi a Police márkára jellemző játékosságot, ugyanakkor tiszteletet mutat az erős tradicionális gyökerek iránt, kombinálva mindezt egy ifjú igazi szenvedélyével. Ezáltal pedig tökéletes képviselője a tradicionális értékeket és az innovatív olasz divatkultúrát ötvöző Police márkának.

Police3 Police4 Police6
Police-V1913-0703 Police2 Police5

Aktuális kínálatunk: Police optikai szemüvegkeretek

A Police unisex szemüvegeinek és napszemüvegeinek stílusa a nyüzsgő nagyvárosok utcáinak hangulatát idézi. A márka agresszív stílusát tehát egy csepp városias, metropolisz-hangulat egészíti ki. Ez a fiatalosabb és merészebb irányvonal kifejezetten a fiatal, független, kalandvágyó és lázadó “ifjúságot” célozza meg.

Police9 Police11 Police8
Police12 Police10 Police7

Aktuális kínálatunk: Police napszemüvegek