+(36) 70 455-6631 optika@zalkaoptika.hu

Tisztelt Vásárlónk!

A Zalka Optikában elérhető a Hoya által forgalmazott Clear-it páramentesítő törlőkendő!

párás szemüveg

Tekintettel arra, hogy a jelenlegi járványügyi helyzetben az élet számos területén vált kötelezővé a szájmaszkok használata, így a lencsék párásodása által okozott kellemet-lenségeket egyre több szemüvegviselő ta-pasztalja meg. Ön is minden bizonnyal szem-besül a párás lencsék problémájával. A Hoya páramentesítő törlőkendői valódi megoldást és tökéletes védelmet bíztosítanak. Hiszen segítségükkel megelőzhető a tükröződéscsök-kentő réteggel ellátott lencsék párásodása.

A páramentesítő törlőkendők használata nagyon egyszerű. A lencsék tisztítását követően (ami történhet a Optc Clean szemüvegtisztító spray-vel) meg kell dörzsölni a Clear-it törlőkendővel a lencsék mindkét oldalát körülbelül 5-10-szer egymás után. A szemüveg minimum 24 órán keresztűl védettséget szerez a párásodással szemben! Minden páramentesítő törlőkendő kb. 60 alkalommal használható. az alkalmak száma azonban a lencse méretén is múlik.

páramentesítő törlőkendő

A törlőkendő használatának részletes szabályai a törlőkendőhöz mellékelt használati útmutatón olvashatók.

Páramentesítő törlőkendő használata

– a karcok elkerülése érdekében, a törlőkendő alkalmazása előtt előbb öblítse le a lencsét óvatosan, langyos vízzel, hogy a kemény porszemektől megszabaduljon.

– a páramentesítő törlőkendővel törölje át a lencsék mindkét oldalát körülbelül 5-10-szer egymás után, vagy leheljen közvetlenül a lencsékre, majd törölje át azokat a kendővel. 

– Minden páramentesítő törlőkendő körülbelül 60 alkalommal használható, az alkalmak száma azonban a lencse méretén is múlik. 

– A lencsék a páramentesítő törlőkendő használata után, maximum 60%-os páratartalom mellett körülbelül 72 óráig maradnak páramentesek, de a hatás minimum 24 óráig minden esetben fennmarad.

– Mérete:13×13 cm

– A Hoya páramentesítő törlőkendők a legjobb teljesítményt a Hi-Vision LongLife és Super Hi-Vision szemüveglencsékkel kombinálva érik el!

– Ez a törlőkendő nem mosható!

SEGÍTÜNK MEGAKADÁLYOZNI A SZEMÜVEGLENCSÉI PÁRÁSODÁSÁT EZÁLTAL PÁRAMENTESSÉ TESSZÜK A HÉTKÖZNAPJAIT !

Üdvözlettel:
Zalka Optika munkatársai